2777
2789

خانوما من توی دو راهی‌موندم،پسرعمم خواستگارمه چندین ساله.بعد لازمه بگم درحال استاد دانشگاه شدن،خیلی ادم باشخصیت،با درکو فهم،احترام واسه خونوادم خیلی قائله،هرررکاری میکنه تا خوشحال باشم،خلاصه بگم ستاره های آسمونو میخوام نمیگه.ولی باهم حدود هشت نه سال اختلاف سنی داریم.و من ۱۹ سالمه و میترسم اگه بله رو بدم بعدش نظرم عوض بشه همش چیزی تو ذهنم هست ک‌میگه نکنه ادم خوشگل تری بیاد نکنه بهتر باشه،همشش از این‌نکنه ها 

نظرتون واسه انتخاب همسر چیه چیکار کنم😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رو اخلاقش شناخت داری کِیس مناسبیه

سنش هم خوبه کاملا عاقل و بالغه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هشت نه سال که زیاد نیست خوبه دیگه بعدم مهمترین چیز اخلاقه که میگین داره قیافه خوب  واسه ادم طبیعی میشه به دلت رجوع کن ببین ملاکت واسه ازدواج چیه بعد تصمیم بگیر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام نمیشه گفت که این سن مناسب ازدواج هست یا نه

باید ببینین آیا توانایی زندگی مشترک رو دارین 

من خودم به شخصه هنوز با ۲۲ سال هنوز نمیتونم خوراکیامو با بقیه قسمت کنم چه برسه زندگی مشترک😅😂

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

هنوز بچه ای نه واسه سنت واسه چیزی که از سرت میگذره برا همین فعلا کاری نکن 

بله خب خودمم به این فکر کردم،هنوز جواب قطعی ندادم ولی آخه تا چقد معطلش کنم،چون اونم سن ازدواج داره میگم نکنه از دستم بره،از طرف دیگم یکم‌دودلم