یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خیلی ممنون بعد حتی اگه دکترا رو هم بخونم و دکترا مرتبط با ارشدم باشه بازم نمیشه کاری کرد ...
خواهش میکنم.تا کارشناسی ادبیات نداشته باشی نمیشه
اگه خیلی علاقمندید میتونی غیرانتفاعی کارشناسیشو بگیری تحصیل تو این موسسه ها خیلی راحته چون واحدای زیاد میدن و زود تموم میشه.البته شما چون یه کارشناسی هم داری واحدهای عمومی که نمره بالای ۱۰ هست رو برات تطبیق میدن باز یذره کمتر از بقیه واحد پاس میکنی. من دو ترم ادبیات خوندم همچین هم رشته راحتی نیست اسمش ادبیاته ولی بیشترین واحداش مربوط به عربیه حتی اونایی که کتاب فارسی هست اوزان و بحرها همش عربی ! بخاطر همین تغییر رشته ب روانشناسی دادم
خدا خیرت بده خیلی خیلی کمکم کردی دست گلت دردنکنه ی سوال دیگه داشتم من در حال حاضر پول ...
خواهش میکنم دوست عزیز هرسوالی داشتید درحد اطلاعاتم اگه بتونم جواب میدم. و اما برای استادی تاریخ اخذ مدرک کارشناسیتون باید قبل از تاریخ اخذ مدرک ارشدت باشه. ینی روال معمولش و پیوسته !
خواهرم سال ۹۷رشتش مدیریت بازرگانی بود برای ارشد رشته شمارو شرکت کرد بعد از اتمام ارشدش الان استاد دانشگاس . شاید شماهم بتونی برعکسشو انجام بدی مثلا ارشد مدیریت بخونی ! بعد استاد شی