2777
2789
عنوان

کسی اطلاعی داره

110 بازدید | 10 پست

از اینکا ایا میشه با داشتن لیسانس مهندسی صنایع فوق لیسانس رو زبان و ادبیات فارسی خوند 

میخوام ببینم از این طریق میتونم استاد ادبیات بشم ؟؟

یا اینکا باید کارشناسیم ادبیات باشم تا کارشناسی ارشدم ادبیات بتونم انتخاب کنم؟؟؟؟؟

برای ارشد با هر کارشناسی که داری میتونی شرکت کنی 

ولی برای استادی باید لیسانس و ارشدت مرتبط باشه 

مثلا اگه کارشناسیت زبان عربی یا الهیات بود میشد ارشد ادبیات بخونی و استاد بشی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ارشد با هر کارشناسی که داری میتونی شرکت کنی  ولی برای استادی باید لیسانس و ارشدت مرتبط با ...

خیلی خیلی ممنون 

بعد حتی اگه دکترا رو هم بخونم و دکترا مرتبط با ارشدم باشه بازم نمیشه کاری کرد؟؟

خیلی خیلی ممنون  بعد حتی اگه دکترا رو هم بخونم و دکترا مرتبط با ارشدم باشه بازم نمیشه کاری کرد ...

خواهش میکنم.تا کارشناسی ادبیات نداشته باشی نمیشه 

اگه خیلی علاقمندید میتونی غیرانتفاعی کارشناسیشو بگیری تحصیل تو این موسسه ها خیلی راحته چون واحدای زیاد میدن و زود تموم میشه.البته شما چون یه کارشناسی هم داری واحدهای عمومی که نمره بالای ۱۰ هست رو برات تطبیق میدن باز یذره کمتر از بقیه واحد پاس میکنی. من دو ترم ادبیات خوندم همچین هم رشته راحتی نیست اسمش ادبیاته ولی بیشترین واحداش مربوط به عربیه حتی اونایی که کتاب فارسی هست اوزان و بحرها همش عربی ! بخاطر همین تغییر رشته ب روانشناسی دادم 

خواهش میکنم.تا کارشناسی ادبیات نداشته باشی نمیشه  اگه خیلی علاقمندید میتونی غیرانتفاعی کارشناس ...

خدا خیرت بده خیلی خیلی کمکم کردی 

دست گلت دردنکنه 

ی سوال دیگه داشتم من در حال حاضر پول دانشکاه غیرانتفاعی ندارم به نظرت میتونم کارشناسی ارشد رو زبان و ادبیات فارسی انتخاب کنم

بعد یا همزمان یا بعدش کارشناسی رو تو غیرانتفاعی و ازاد بگذرونم؟؟

شرمنده خیلی اذیتت کردم 

دمت گرم

خدا خیرت بده خیلی خیلی کمکم کردی  دست گلت دردنکنه  ی سوال دیگه داشتم من در حال حاضر پول ...

خواهش میکنم دوست عزیز هرسوالی داشتید درحد اطلاعاتم اگه بتونم جواب میدم. و اما برای استادی تاریخ اخذ مدرک کارشناسیتون باید قبل از تاریخ اخذ مدرک ارشدت باشه. ینی روال معمولش‌ و پیوسته ! 

خواهرم سال ۹۷رشتش مدیریت بازرگانی بود برای ارشد رشته شمارو شرکت کرد بعد از اتمام ارشدش الان استاد دانشگاس . شاید شماهم بتونی برعکسشو انجام بدی مثلا ارشد مدیریت بخونی ! بعد استاد شی

خواهش میکنم دوست عزیز هرسوالی داشتید درحد اطلاعاتم اگه بتونم جواب میدم. و اما برای استادی تاریخ اخذ ...

سلام شرمنده دیرجواب دادم 

اول از همه خیلی خیلی ممنونم که جواب میدی عزیزدلم 

من از روزی که اینارو شندیدم ذهنم درگیره 

میتونم توی خصوصی باهات صحبت کنم 

اول بگم راه های پیش رومو و علاقمو بعد راهنماییم کنی بیزحمت