2777
2789
عنوان

کاشکی تموم شه زندگیم

443 بازدید | 7 پست

خستم شد از وقتی چشام بازکردم مریضم. سر درد و سرگیجه و تپش گرفتم دیگه حتی نمیخوام زنگ بزنم شوهرم بیاد و نگرانش کنم.... دردش ب سرم دو ساعته تو بازار داره برام خوراکی میخره میگه فقط خوب شو ... نمیدونه از خریداش اندازه دو حبه میوه نمیتونم بخورم.... کی باورش میشه من دو هفتست ادرار نگردم و کل بدنم پر اب شده دارم زجر کش میشم دگترام میگن سالمی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه دو هفته ادرار نکرده باشی و بگن سالمی؟شاید دکتری رفته ک حیطه تخصصش نبوده

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
بیماریت چیه گلم

دکترام نفهمیدن میگن کلیه هات اوکین . ولی من بدنم از وقتی دنیا اومدم بیماره درمانشم مرگه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مگه میشه دو هفته ادرار نکرده باشی و بگن سالمی؟شاید دکتری رفته ک حیطه تخصصش نبوده

من تواین دوهفته فقط وقت خواب خونم عصر و صبح دکنرای جورواجورم