2777
2789

من طلاهام کلاه بردار برد گفتم اشکال نداره میخرم حالا اینقد گرون شده ک نمیتونم بخرم ناراحتم خیلی بعد جاریم قبل اینکه گرون شه ۵۰ تومن داد ب طلا دقیقا وقتی ک طلاهای من رفتن واسه اینکه بیشتر منو اذیت کنه

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

فدای سرت 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا می دونی برای اذیت کردن تو خرید 

خودتو عذاب نده با این حرفا بیخیال 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چند شده

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

وای منم دلم طلا میخواد الان فقط یه گوشواره دارم با انگشتر نشونم...حلقمم نقرست...

شوهرم میگه خورد خورد میخریم...ولی هی داره میره بالا منم میدونم اونایی که قبلن داشتم به این زودیا برنمیگرده