2777
2789
عنوان

اولویت هاتون برای خونه خریدن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5993 بازدید | 132 پست
شوهرم خودش املاک داره میگه برا خونه ای که سندش آماده نیست ۱ سوم مبلغ رو باید نگه دارن.البته بیشتر تو ...

۱۰ درصداش رو نگه میدارن،تهران که اینطوریه،اگه خونه خیلی اوکازیون باشه حتی درصد کم تری اش رو

عزیزم بطور متوسط متری چنده خونه هایی که دیدی؟؟ 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خونه ام در حال ساخته 

دو تا اتاق ۱۲ متری داره با جا کمد دیواری ها دو تا اتاق ،یه آشپزخونه ۱۲ متری داره ک یه طرفش ب سمت هال و پذیرایی باز همسطح اونا هست یه طرف دیگ اپن میخوره ک میوفته سمت راهرو ورودی خونه رو به روش هم پله برا بالا می‌ره و ها و پذیرایی هم ۷۲ متر میشه و سرویس هم ۹ متری میشه ،،خدا بخاد همکف کامل میکنیم میریم داخلش بالا رو بعدن کم کم میسازیم ،بنظرتون نقشه خونه ام خوبه یا نه ،طرحش رو خودم دادم از هیچ معماری نگرفتیم

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

دوری هر چه بیشتر از خانواده همسر

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

نگهبانی داشته باشه مجتمع باشه شوتینگ داشته باشه طبقه بالا باشه نورگیر و سه خوابه باشه و محیط خلوت 

متاسفانه همش با هم نشد ولی راضی ام 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سن ساختمان (کلید نخورده اصلا نباشه . خیلی هم قدیمی نباشه) - محله(غربتی نشین نباشه . شلوغ نباشه . نزدیک مدرسه و اینجور جاها نباشه) - کم واحد - نور واحد خوب باشه - پارکینگ انباری آسانسور 

بجز اینا موقعیت خود واحد هم هست. مثلا روی موتور خونه نباشه

آشپزخونه هم خیلی مهمه که جادار باشه و از سر بی سلیقگی یه راهروی دراز درست نکرده باشن

من خونه تک واحد، نور گیر، ترجیحا بالاترین طبقه بخاطر ویو. هرچی واحد کم تر بهتر. محله ساکت. 

آسانسور و انباری و پارکینگ هم حتما داشته باشه

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

من که غیر از ویلایی چیزی نمیگیرم حتی اگه مستاجر بمونم 

دوتا پسر دارم میخان بدون بازی کنن پارسال مستاجر یه خونه دو طبقه بودم طبقه بالا مینشستیم افسردگی گرفتم از شوهرم به بچه ها میگه بشینید  صبح میگه مردم خابن سروصدا نکنید ظهر میگه مردم خابن سرو صدا نکنید شب میگه مردم خابن سرو صدا نکنید یعنی نمیذاشت این دوتا بچه تکون بخورن بچم عقده مونده بود تو دلش دو بار بپره هوا اکثرا هم سر این موضوع دعوا داشتیم الان خداروشکر یه خونه ویلایی اجاره کردیم راحت شدم به مولا اعصابم ارامش داره

ببین از نظرمن فقط جاش مهمه و اینکه تک واحدی باشه

تک واحدی ها متراژ بالان که بخواد جاشم خوب باشه خیلی گرون میشه

یجای ضعیف دیدم متری ۱۶..تک واحدی ۱۷۰متر

خونه عالی بود

اما جاش نه