2777
2789
عنوان

اولویت هاتون برای خونه خریدن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5992 بازدید | 132 پست
شما بودی برج میرفتی یا کم واحد شخصی ساز؟

میرانی من ویلایی رو از برج و اینا بیشتر دوست دارم یه خونه بزرگ و دلباز کم واحد منظورت چجوریه؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه هر طبقه ی واحد کجای مشهد میخوای بخری؟ این برجه کجاست؟اسمش چیه؟

همه جااااای مشهد دارم میرم

اول دلم میخواد حکیم نظامی و بهشتی کوهسنگی باشم

بعد هفت تیر و اقبال و دندانپزشکان و فارغ التحصیلان‌ و جلال...

در نهایت قاسم اباد ۱۵۰متری ۳خواب میتونم بگیرم

ولی تا بتونم بکنم از قاسم اباد

نور گیر بودن خونه خیلی خوبه من خودم مستاجرم پارسال خونه اصلا نور نداشت بخدا از ۱۱صبح برقا روشن بود ت ...

من یه خونه ی پشت به نور بودم

اخ اخ یادم انداختی منم از سر صبح چراغ هام روشن بود😐

میدونی من چه زمستونهایی اونجا سر کردم بدون افتاب

یییخخخخخ...با کاپشن و پالتو بودیم با دخترم

از سرما حموم نمیرفتم

میرانی من ویلایی رو از برج و اینا بیشتر دوست دارم یه خونه بزرگ و دلباز کم واحد منظورت چجوریه؟

یعنی الان من ۵طبقه ام ۸واحدی.

میگن سازنده انبوه ساز نبوده،شخصی بوده.

برج ۲۰-۳۰واحده دیگه...

پولمون به ویلایی نمیرسه..مگر بریم خیلی پایین شهر

همه جااااای مشهد دارم میرم اول دلم میخواد حکیم نظامی و بهشتی کوهسنگی باشم بعد هفت تیر و اقبال و دن ...

عدل خمینی هم محله خوبیه و قیمتاش هم مناسبه اونجا هم ی سر بزن.اینجاهایی که گفتی با ۲ تومن آپارتمان خوب گیر نمیاری

ما مرکز شهریم خونمونم تقریبا ۷-۸ سال ساخته الان قیمتش ۲ تومنه.تازه ۱۰ واحدی هم هست

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عدل خمینی هم محله خوبیه و قیمتاش هم مناسبه اونجا هم ی سر بزن.اینجاهایی که گفتی با ۲ تومن آپارتمان خو ...

ببین الان تو وکیل اباد صفر متری ۲۵...۲-۳سال ساختم‌میتونم کوهسنگی بگیرم با همین ۲۴-۲۵

میشه ۲/۵.ولی ی ی ی   موردی نیست

هرچی سر پشت و کوچه باریک و حاشیه ی خیابون اصلیه میخوره بهمون.

عدل خمینی نرفتم !

اونجا هم قدیمی سازه و ویلایی فکر نکنم پیدا بشه...بازم میگردم

عدل خمینی هم محله خوبیه و قیمتاش هم مناسبه اونجا هم ی سر بزن.اینجاهایی که گفتی با ۲ تومن آپارتمان خو ...

دیشب یه خونه ی ۹۰ متری تو نوفل لوشاتو دیدم سال ساخت ۹۲....رو به نور و محله ی عالی و....  ۲تومن.

اماااا ۵سالم بشینم سال ساختش خیلی میره بالا

ببین الان تو وکیل اباد صفر متری ۲۵...۲-۳سال ساختم‌میتونم کوهسنگی بگیرم با همین ۲۴-۲۵ میشه ۲/۵.ولی ی ...

عدل خمینی الان آپارتمان سازی شده و اکثرا صفرن

به نظرم تو دیوار بگردی موردای بهتری پیدا میکنی تا املاکیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برامن دعا کن بتونم صاحب خونه بشم حتی شده ۵۰ متری

هر کی این پست رو دید بگه آمیییین🥰

ولادت امام رضا میخوام نذری بدیم...شماهم تو نیتم هستی انشالله صاحبخونه بشی

هر کی این پست رو دید بگه آمیییین🥰 ولادت امام رضا میخوام نذری بدیم...شماهم تو نیتم هستی انشالله صاح ...

قربونت دلم روشن شد ب حرفت

تن مردو نامرد یکیست زمان میگذرد بفهمی مرد کیست
عدل خمینی الان آپارتمان سازی شده و اکثرا صفرن به نظرم تو دیوار بگردی موردای بهتری پیدا میکنی تا امل ...

مشکلم با صفر اینه سند هاش یک ساااال دیگه اماده میشه.

یه خونه ۱۰۵ متری تو جلال دیدم مااااه

سند نداشت

والا خونه صفر زیاده

دیشب یه خونه ی ۹۰ متری تو نوفل لوشاتو دیدم سال ساخت ۹۲....رو به نور و محله ی عالی و....  ۲تومن. ...

دیگه بدی آپارتمان همینه که هروقت بخوای تعویض کنی باید کلی پول روش بذاری.ولی ویلایی هیچ وقت از ارزشش کم نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40