2777
2789
عنوان

من خیلی از آینده میترسم از تنهایی

123 بازدید | 21 پست

مهر میشه ۳۵ سالم و مجردم

۴ سال موندم به پای یه نفر تهش خانوادشو بمن ترجیح داد

کلی خواستگار بخاطرش رد کردم

پدر مادرمم فوت کردن

خواهر برادر مجردم ندارم

خیلی میترسم از تنهایی شبا در خونه رو قفل میکنم 

همه لامپ اتاق ها و  هال رو هم روشن میزارم

من کلی برا زندگی مشترک ذوق داشتم 

خدایا چرا آخه اینهمه سختیو بمن میدی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه از خودته ؟ 

شاغلی ؟

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

آره خونه خودمهآره کارمندم

من جدا شدم آرزومه یک خونه از خودم داشته باشم و یه کار پیدا کنم تا ابد هم ازدواج نمیکنم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

آره خونه خودمهآره کارمندم

خوب پس زندگی مشترک میخوای چیکار تنهایی رو عشقه 

روزا انقدر سرخودتو گرم کن که شبها زود خوابت ببره 

خونت اگه ویلایی نباشه که ترس نداره

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

من جدا شدم آرزومه یک خونه از خودم داشته باشم و یه کار پیدا کنم تا ابد هم ازدواج نمیکنم

نمیدونی چقدر وحشتناکه تنها بودن

احتمالا هنوز سنت پایینه منم قبلا اصلا این حس رو نداشتم

چن سالته؟تنها زندگی میکنی؟

۲۷ سالمه با خانوادمم خیلی دوست دارم زودتر مستقل شم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول