سلام من حدود ۴ سال پیش مادرم باردار بودن که بچه فکر میکنم ۳ ماه و خورده ای داشت که به طور طبیعی سقط شد و حتی نیاز به عمل و .. نبودش.
بعد از چند ماه مادرم دوباره باردار شد و بچه اورد من اوایل به بچه خیلی فکر میکردم اما بعد کم کم فراموشش کردم.
الان ۱۴ سالمه و بعد ۴ یا ۵ سال یه شب اصلا هم قبلش بهش فکر هم نکرده بودم خواب دیدم انگار مامانم حالش بد میشه و میبریمش بیمارستان و یه دختر دنیا اورد و انگار باردار هم اصلا نبود و هیج کسی دوسش نداشت بچه ی چند ماه انگار از خواهرم بزرگتر بود درست عین واقعیت و فقط من و اون بودیم ک هم و دوست داشتیم حتی راه اومده بود و رو پام اومد نشست.
من صبحش کلی فکر کردم و یاد اون بچه افتادم .
یک بار دیگه هم خوابش و دیدم حالا اگه این بار برای فکر کردن زیاد باشه دفعه اول ک اصلا فکر نکرده بودم یعنی بچه اون دنیا هست؟؟
شک دارم که پسر هم باشه چون یکی از همسایه هامون گفتن که پرستار بوده و به مامانم گفت بچه بعدیت باید پسر میشداا سقطی نداشتی و گفت اون پسر بود .
خواستم بدونم که بچه ی ۳ ماه و نیم که خودش سقط شد و با این شرایط توی اون دنیا هست؟؟
چون برام خیلی مهمه من خیلی دوسش داشتم بار ها به خودم میگم خدا صلاحی دونسته و اینطور شده
اما از معلمم که پرسیدم گفت ۴ ماه هستش و احتمال داره نباشه
من ارزومه حداقل اون دنیا بتونم ببینمش و همش تو دلم باهاش حرف میزنم خواستم باز مطمئن شم که اون دنیا هست یا نه ببخشسد طولانی شد ممنون میشم بگین :)💔