2777
2789
عنوان

درباره بچه سقط شده لطفا بیایننن

176 بازدید | 9 پست

سلام من حدود ۴ سال پیش مادرم باردار بودن که بچه فکر میکنم ۳ ماه و خورده ای داشت که به طور طبیعی سقط شد و حتی نیاز به عمل و .. نبودش.

بعد از چند ماه مادرم دوباره باردار شد و بچه اورد من اوایل به بچه خیلی فکر میکردم اما بعد کم کم فراموشش کردم.

الان ۱۴ سالمه و بعد ۴ یا ۵ سال  یه شب اصلا هم قبلش بهش فکر هم نکرده بودم خواب دیدم انگار مامانم حالش بد میشه و میبریمش بیمارستان و یه دختر دنیا اورد و انگار باردار هم اصلا نبود و هیج کسی دوسش نداشت بچه ی چند ماه انگار از خواهرم بزرگتر بود درست عین واقعیت و فقط من و اون بودیم ک هم و دوست داشتیم حتی راه اومده بود و رو پام اومد نشست.

من صبحش کلی فکر کردم و یاد اون بچه افتادم .

یک بار دیگه هم خوابش و دیدم حالا اگه این بار برای فکر کردن زیاد باشه دفعه اول ک اصلا فکر نکرده بودم یعنی بچه اون دنیا هست؟؟

شک دارم که پسر هم باشه چون یکی از همسایه هامون گفتن که پرستار بوده و به مامانم گفت بچه بعدیت باید پسر میشداا سقطی نداشتی و گفت اون پسر بود .

خواستم بدونم که بچه ی ۳ ماه و نیم که خودش سقط شد و با این شرایط توی اون دنیا هست؟؟

چون برام خیلی مهمه من خیلی دوسش داشتم بار ها به خودم میگم خدا صلاحی دونسته و اینطور شده 

اما از معلمم که پرسیدم گفت ۴ ماه هستش و احتمال داره نباشه

من ارزومه حداقل اون دنیا بتونم ببینمش و همش تو دلم باهاش حرف میزنم خواستم باز مطمئن شم که اون دنیا هست یا نه ببخشسد طولانی شد ممنون میشم بگین :)💔

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯

شنیدم بچه های سقط میشن جلودربهشت وایمستن منتطرمادرشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم بله از زمانی نطفه تشکیل میشه و رشد میکنه اون یک موجود زنده وانسانه و قطعا در آن دنیاست

وای واقعااا خیلی ممنونننننمممم

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯