2777
2789
عنوان

شیرآلات خونه طلایی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 27 پست

بستگی به دکور سرویستون داره 

به نظر من مثلا کاشی آبی و شیرآلات طلایی حال بهم زن میشه 

ولی اگر بخواین کامل ست کنین خوب میشه 

مثلا کاشی مشکی  یا سفید با رگه های طلایی و شیرآلات طلایی 

بستگی به دکور سرویستون داره  به نظر من مثلا کاشی آبی و شیرآلات طلایی حال بهم زن میشه  ول ...

دکور بهش میاد فقط تو امتخاب طلایی بودن به خاطر تغییر رنگ مردد شدم خواستم دوستانی که دارن راهنمایی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما شیرآلات چه رنگی  و چه مارکی خریدین؟ راضی بودید؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام مارک کلاررنگ طلایی مات

ممنونم

سیاه نشدن بعد یه مدت؟ راضی هستید؟ برگردید عقب بازم همین رو انتخاب میکنید؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ممنونمسیاه نشدن بعد یه مدت؟ راضی هستید؟ برگردید عقب بازم همین رو انتخاب میکنید؟

بله 

خیلی خونه رو شیک نشون میده

اینکه میگن لکه هاش خیلی به چشم هست بنظرم اینطور نیست 

ممنون عزیزم لطف کردی