2777
2789
عنوان

سلام بچه ها خوبین یه چیزی بگم منو نمیزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 126 پست
فدای تو بشم عزیزم اره بخدا بچه برکت زندگیه من بچه دومم ناخواسته شد ولی کلی زندگیمون تغییر کرد شرای ...

سلامت باشی❤

به به چه عالی

شماهم که تجربش داری

این وعده خداست

وکی راستگوترازخداوند😊

برابچه های بعدی هم همینطوره

مستاجری بعدیهو دلت خواست؟فردا پس فردا اوضاع مملکت به هم بریزه اونام آلاخون بالاخون میشن که، دلت میخو ...

این خیلی بده مادری و انقدر بی ارزش کردن

که امروز این تفکرغلط جایگزین سالمترین زندگیهاشده

قلبم بدرداومدازپیامت 

یعنی تربیت یه انسان انقدرارزشش پایینه که 

بیام سگ وگربه رو که حیوونن محبتم استعدادم و بپای اونابریزم!!

ودرآخرم هیچی دستم نمیگیره جزحسرت.

خوشت میادتورو یه عمرسرگرم چیزی کنن تابی خبرباشی از گنج وجودت

امروز بازنای مادارن همین کارو میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو تا دارم 

یه وقتایی وسوسه میشم 

البته شرایط جسمی و سنم مناسب نیست خیلی 

بیشتر شوهرم گیر داده حالا قبلا میگفت هر جور خودت میخوای جدیدا میگه بخاطر بچه ها که تنها نباشن چند تا خواهر برادر باشن بزرگ شدن

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
نکنه طرح تشویق فرزند آوری زدی؟ آره؟ 

کی من

نه والا نه بخدا خودمم دو دلم😂😂😂

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
منم دو تا دارم  یه وقتایی وسوسه میشم  البته شرایط جسمی و سنم مناسب نیست خیلی  بیشت ...

ای جان دلم اگه شرایطشو داری چرا که نه خوبه که

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

سلام اسی جون

خوش به حالت

یه مامان جوون، با دو تا بچه که باز دلش میخواد مادر بشه....  

اینکه خدا نعمت مادری رو بهت داده قدرشو بدون و برای کسایی که آرزوی مادر شدن دارن هم دعا کن...

اینکه خدا رو رازق میدونی خیلی عالیه...

خدا خودش تضمین کرده که روزی بچه ها و ما رو میده، پس چرا ما نگران باشیم...

نحن نرزقهم و ایاکم

سلام اسی جون خوش به حالت یه مامان جوون، با دو تا بچه که باز دلش میخواد مادر بشه....     ...

چقدر انرژیییی مثبت عزییییز دلم فدای تو بشم انشالله که هرکسی هر آرزویی داره به همین زودی بر آورده شه

عزیییز دلمی مهربون و قطعا خدا روزی رسانه

من همیشه حضور خدا رو تو زندگیم احساس کردم ممنون از حرفای قشنگت

منم مثل شما خیلی روی تربیت پسرم حساس هستم و خیلی برای آینده اش نگرانم هر شب و روز هزار جور فکر میکنم ...

عزیییزم راست میگی بخدا هزینه ها خیلی سرسام آور شده و نمیشه ذوق و شوق بچه ها رو نادیده گرفت و هیچ کاری براشون نکرد

میدونم چی میگی الان اکثرا همه دلشون چندتا بچه میخواد ولی یا نمیتونن از پس هزینه ها بربیان یا اینکه اعصاب و شرایط زندگیشون جور نمیشه خیلی سخت شده مثل قدیما نیست که همه مثل هم بودن بدون توقع بدون خرج و هزینه الان همه ی زندگیا چشم. و هم چشمی شده حتی برای لباس بچه هاشون هم باهم رقابت میکنن 

کاش دوباره زندگی مثل قبل بشه ای کاش

اره. آخه سخته واقعن. بچه خیلی خرج داره. مستاجری.انشالله ک خانه دار بشی. گفتم شاید مسئول تبلیغ ترویج ...

ممنونم عزیزم مرسی ازت 

نه بابا مسئولمون کجا بود😂

عزیییزم راست میگی بخدا هزینه ها خیلی سرسام آور شده و نمیشه ذوق و شوق بچه ها رو نادیده گرفت و هیچ کار ...

من و شوهرم اصلا توی زندگی چشم و همچشمی نداریم و معتقدم هرکس بر اساس توان خودش زندگی میکنه ولی واقعا بعضی از نیازهای اولیه بچه رو هم نمیشه تامین کرد مثل همین شهر بازی یا پارکهایی که برای سواد بچه خوبه مثل هیومن پارک و دکتر لند و پارک ژوراسیک و .... یا حتی خرید آجیل مثل چهارمغز و خیلی چیزای دیگه که بدن بچه توی این سن نیاز داره ولی ما خودمون توی بچگی هامون حسابی ازین چیزا خوردیم ولی بچه های بیچاره ما از خیلی چیزا محروم شدن 

[QUOTE=240288240]من و شوهرم اصلا توی زندگی چشم و همچشمی نداریم و معتقدم هرکس بر اساس توان خودش زندگی میکنه ولی واقعا ...[/QUOTخدا روشکر ماهم چشم و هم چشمی نداریم و بچه هام خدارو شکر کوچکترین چیز مثل کتاب یا یه دونه خوراکی خوشحالشون میکنه

ولی بازم هم به قول شما فراهم کردن نیازهای اولیشون هم سخته خدایی 

این خیلی بده مادری و انقدر بی ارزش کردن که امروز این تفکرغلط جایگزین سالمترین زندگیهاشده قلبم ب ...

عزیز جان، دوتا بچه شو داره، یهو هوس کرده، علم روانشناسی میگه وقتی زنی هوس میکنه از تنهایی و بی محبتیه، گربه عشق میده ب آدم، وبا ۲ بچه وهمسرش ب خوبی وخوشی زندگی میکنن، تا خونه بخرن، فلسفه ومنطق تایپ کردی؟

عزیز جان، دوتا بچه شو داره، یهو هوس کرده، علم روانشناسی میگه وقتی زنی هوس میکنه از تنهایی و بی محبتی ...

ازاون حرفهابودا.

لابدمنظورتون روانشناسی غربیه

که نسخشون برامادرای مسلمون سگ وگربس.

براخودشون چنتاچنتابچه.

مادراگردنبال حال خوبه،بچه بهترین گزینس

نه گربه ای که سروتهش وبزنی یه حیوونه،ودرکی از محبت انسانی نداره ونه رشدی تاخانواده شاهدلذتش باشن