2777
2789
عنوان

سلام بچه ها خوبین یه چیزی بگم منو نمیزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 126 پست

سلام عزیزم 🥰

خیلی هم عالیه 👌👌👌

بذار من ازتجربه خودم بگم ،ما ۲تا بچه ایم خداروشکر پدرومادر هم بهمون می رسیدند .یادمه کوچک بودم به مامانم خیلی میگفتم یه بچه دیگه بیار ولی خوب گوش نداد.😔😔😔

الان با اینکه خودم مادرم ولی خیلی دوست داشتم خواهر وبرادرای بیشتری داشتم.مخصوصا خواهر .قشنگ نبودش رو توی زندگی حس میکنم.😔😔😔

وقتی خانواده همسرم رو میبینم که شلوغ ترن ازیه لحاظی خیلی خوشحال میشم برای بچه هام چون تنها نیستن ولی خوب راستش خیلی هم حسرت میخورم که ما هم میتونستیم پرجمعیت تر باشیم وازکنار هم بودن لذت بیشتری ببریم .

انشالله که بهترین ودرست ترین تصمیم رو تا دیر نشده بتونی بگیری❤❤

ببخشید من همه نظرات رو نخوندم 🙈🙈

ازاون حرفهابودا. لابدمنظورتون روانشناسی غربیه که نسخشون برامادرای مسلمون سگ وگربس. براخودشون چنتا ...

غربی ها هرروز دنیا روسرشون آوار نمیشه امنیت وآرامش دارن، امشب نمیخوابن فردا ماشینشون ۴ برابرشه، افزایش حقوق ناچیز باشه قیمت ها عجیب غریب بره بالا هر هفته، تو ایرانی مطمئنی؟خوش بحالت عقل نداری راحتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غربی ها هرروز دنیا روسرشون آوار نمیشه امنیت وآرامش دارن، امشب نمیخوابن فردا ماشینشون ۴ برابرشه، افزا ...

غربیها ممکنه امکاناتی داشته باشند اونم نه همه بیشترسرمایه دارانشون

اما امنیت و تجربه نمی کنندوبطبع آرامش

اونچیزی که میبینیم ومیشنویم

شاهدبرماجراس

غربیها ممکنه امکاناتی داشته باشند اونم نه همه بیشترسرمایه دارانشون اما امنیت و تجربه نمی کنندوبط ...

شما امنیت و آرامش تجزبه میکنی ، واسه همه دنیا کافیه

واقعا این حرفا رو از کجا میارین؟ آدم به حالتون و مغزهای شستشو شدتون تاسف میخوره

لطفا افکارتون رو واسه خودتون نگه دارید

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️