2777
2789
عنوان

خداازتون نگذره این چه پیامی هست

443 بازدید | 11 پست

سلام،باخوندن خط اولش دست وپام ول شد بخدا،قلبم ازجاکنده شد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یه بار دیدم یکی پیام داده هنوزم دوسم داری ؟

یهو قلبم ریخت بعد فهمیدم تبلیغاته

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیدم یکی پیام داده هنوزم دوسم داری ؟یهو قلبم ریخت بعد فهمیدم تبلیغاته

خیر نبینن،پسرم بیرون بود زنگ میزدم جواب نداد،این پیام اومد دیوونه شدم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
یه بار دیدم یکی پیام داده هنوزم دوسم داری ؟یهو قلبم ریخت بعد فهمیدم تبلیغاته

شمارش مثل ایرانسله

از بس همه چیز مملکت روی برنامه و حساب کتاب میچرخه حالا نوبت رسیده به پیامای تبلیغاتی😅😁

خدا میدونه چند نفر با دیدن این پیام مزخرف قلبشون اومده توی دهنشون!

مردم کم بدبختی دارن حالا شب عیدی....!

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

سلام حالتون خوبه؟ من شمارو دنبال میکردم ولی یه مدت تاپیک 

جدید نذاشتید فکرکردم سرنمیزنید به سایت

چیکارکردین؟پسرتو دیدی؟

یاهنوز تو خونه شوهرتی ومحرومی از دیدنش 

فضولی نباشه خواستم جویای حالتون باشم

سلام حالتون خوبه؟ من شمارو دنبال میکردم ولی یه مدت تاپیک جدید نذاشتید فکرکردم سرنمیزنید به سایتچیکار ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین؟ همیشه تو سایت هستم،باهمسرم زندگی میکنم هنوز،بهمن ماه رفتم پسرمو دیدم

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین؟ همیشه تو سایت هستم،باهمسرم زندگی میکنم هنوز،بهمن ماه رفتم پسرمو دیدم

قربون شما ممنون

اخی الهی شکر خوشحال شدم

ان شاالله زندگی همیشه بر وفق مرادتون باشه 

قربون شما ممنوناخی الهی شکر خوشحال شدمان شاالله زندگی همیشه بر وفق مرادتون باشه

فداات بشم لطف دارین،همچنین برای شما