2777
2789
عنوان

سلام بچه ها خوبین یه چیزی بگم منو نمیزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 126 پست
چرا دوتا دارم🥴😄 خدا همینا را حفظ کنه برام دیگه هم نمیخام

خب پس خدا نگهشون داره الهی عزیزم😍💋😋

فکر کردم نداری

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

اسی نظراتت رو که خوندم خداروشکر ارامش دارین بچهاتم از آب و گل دراومدن وضعیت مالیتونم روتینه خب واقعا چرا بچه سوم رو نیاری؟

اتفاقا زندگیتون خیلی شیرین میشه چون بچهاتم کمکت میکنن برای خودشونم شرایط جدیدیه مسئولیت پذیرتر میشن چیزایی که آدم کنار خواهر و برادرش و مسئولیتهای خانوادگی یاد میگیره تو هزارتا مدرسه غیرانتفاعی یاد نمیدن

من جات بودم حتما اقدام میکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس خدا نگهشون داره الهی عزیزم😍💋😋 فکر کردم نداری

قربونت گلم

خدا عزیزاتو حفظ کنه برات

منم سنم نزدیک شماست ۲۶ هستم

به نظرم الان که بچه هات بزرگ شدن برو جایی هنری یادبگیر یا سرکار برو خیلی خوبه

منم برنامم همینه کوچیکم ۵ سالشه یکم دیگه بزرگ بن انشالله اگه شد میرم سر کار

فعلا مستاجریم ولی یهو دلم خواست 

مستاجری بعدیهو دلت خواست؟فردا پس فردا اوضاع مملکت به هم بریزه اونام آلاخون بالاخون میشن که، دلت میخواد چند تا گربه یا سگ به سرپرستی بگیر تا از سرت بپره

اسی نظراتت رو که خوندم خداروشکر ارامش دارین بچهاتم از آب و گل دراومدن وضعیت مالیتونم روتینه خب واقعا ...

بله واقعا قلبا دوست دارم عزیزم ممنون از حرفای قشنگت

بازم ببینیم چی قستمون میشه ادم تو این دور و زمونه میترسه بخدا همش دل دل میکنم 

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
قربونت گلم خدا عزیزاتو حفظ کنه برات منم سنم نزدیک شماست ۲۶ هستم به نظرم الان که بچه هات بزرگ شدن ...

فدای تو عزییییز دلم اتفاقا تصمیم دارم برم کلاس زبان مدرکمو بگیرم 

باز نمیدونم دو دلم

مستاجری بعدیهو دلت خواست؟فردا پس فردا اوضاع مملکت به هم بریزه اونام آلاخون بالاخون میشن که، دلت میخو ...

چشم 😂😂

بله واقعا قلبا دوست دارم عزیزم ممنون از حرفای قشنگت بازم ببینیم چی قستمون میشه ادم تو این دور و زمو ...

فکر کنم تحت تاثیر این تبلیغات فرزند آوری شدی جدیدا هر جا رو میبینی از رادیو و تلویزیون و مدرسه و تابلوهای خیابونا و ... دارن واسه فرزند آوری و بچه های بیشتر از 3 تا تبلیغ میکنن وگرنه با این همه گرونی و این همه خطرات که توی جامعه برای بچه ها هست مثل اعتیاد و روابط دختر ها و پسرها و دزدی و کارهای عجیب و غریب این نوجوونها و .... مگه میشه اصلا به بچه دار شدن فکر کرد 

خیلی هم عالی انشالله بهترین تصمیم رو بگیرید عزیز من♥️

قربونت برم عزیز دلم 💋

فکر کنم تحت تاثیر این تبلیغات فرزند آوری شدی جدیدا هر جا رو میبینی از رادیو و تلویزیون و مدرسه و تاب ...

اره والا دقیییقا

خدا خودش عاقبت بچه هامون رو بخیر کته

اره والا دقیییقا خدا خودش عاقبت بچه هامون رو بخیر کته

منم مثل شما خیلی روی تربیت پسرم حساس هستم و خیلی برای آینده اش نگرانم هر شب و روز هزار جور فکر میکنم برای آینده اش و وقتی این بچه های نوجوون رو خیابونا یا پارکها میبینم دختر و پسر اکثرشون سیگار به دست با قیافه های عجق و وجق خیلی از خانواده ها رو میبینم چقدر با بچه ها درگیرن به خاطر رفتارهای عجیبشون تمام تن و بدنم میلرزه و اصلا جرات نمیکنم به بچه دوم فکر کنم حالا هزینه هاشون و خرج و مخارجشون بماند سالی یک بارم یه شهربازی میخوایم بریم هی سفارش میکنم مثلا فقط 4 تا وسیله میتونی سوار شی باز اونجا رفتی نگی همه رو باید سوار شم من پولم به همه وسیله ها نمیرسه و ... یه هیومن پارک چند روز پیش رفتیم ( در مورد اعضای بدن انسان هست )  ورودیش 100 هزار تومن بود فقط من و پسرم رفتیم و شوهرم بیرون منتظرمون موند 200 هزار تومن ورودی دادیم اونجا عکسبرداری ممنوع بود یه عکس کاغذی و لیوان با عکس خودمون گرفتیم 250 هزار تومن سه تا بستنی خوردیم 300 هزار تومن یعنی 750 هزار تومن خرج شد تازه اونجا دکتر لند و رویا پارک هم داشت که خیلی پسرم دوست داشت بره ولی گفتم الان نمیتونیم بریم ماه بعد که من حقوق گرفتم فقط میریم دکتر لند ولی عکس و اینا دیگه نمیگیریم بستنی هم میایم پیش خونمون میخوریم ماه بعد ترش هم میریم رویا پارک و بازم از عکس و بستنی اونجا خبری نیست