2777
2789
عنوان

سلام بچه ها خوبین یه چیزی بگم منو نمیزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 126 پست
ببین بچه های دیگه ات راضین آخه فقط به بچه آوردن نیست باید بچه هات با تربیت باشن  مثلا الان سه ...

اونا که از خداشونه

ولی راست میگی تازه بزرگتر میشن هزینه کلاسای مجزا و لباس و غیره

خیلی سخت میشه امیدوارم تا اون موقع شرایط اقتصادی بهتر شه که بعید میدونم

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا چندماه پیش میگفتم شوهرم میگفت حالا انشاالله سال دیگه یعنی امسال تواین دوماه جوری گرون شد گفت د ...

الهی سخته بخدا مردا هم گناه دارن خدایی

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
درسته.  ایشون بچه سوم میخوان.  درآمدشون هم کمه و خانه هم ندارند.  الان با توجه به ...

نمیدونم کدوم شهرن،امامانصف این درامدم نداریم ولی به این باوررسیدیم برکت وجود بچه یچی دیگس،چون تجربش کردیم

این وعده خداست

ویکی از راههای افزایش رزق فرزندآوریه،

شایدم خونه دارشدنشون قراره به برکت بچه سوم رقم بخوره الله اعلم

ببین بچه های دیگه ات راضین آخه فقط به بچه آوردن نیست باید بچه هات با تربیت باشن  مثلا الان سه ...

خدایی بچه هام نمیخوام تعریف کنم ولی خیلی عاقل و باادب بار اومدن

هم من هم همسرم خیلی حساسیم رو تربیت بچه ها

دقییییقا منم تو شهر غریب دوتا بچه بزرگ کردم خیلی سخته خدایی

آره خیلی سخته

حالا خانواده های دوطرف 

خواهر برادر ها نزدیک پدر و مادر بودن. 

مثلا خواهر خودم بچه هاشو مادرم بزرگ کرد. و یا ظهر ها قبل از اینکه بره سر کار نهار خونه مادرم می‌خورد. 

برادرم دخترشو خونه مادرم میزاره . و هفته ای چند بار شب میرن خونه مادرم شام می‌خورند. 

برادر شوهرم هر جمعه نهار خونه مادرشه. 

تا مریض میشن. مادرشوهرم خیلی به پسر هاش که نزدیکش هستند توجه میکنه. 

اون یکی برادرشوهرم صبح ها میخواد بره سر کار میاد خونه مادرش صبحانه میخوره.  حتی مادرشوهرم برای پسرش که نزدیکش هست هر روز نهار نگه میداره. 

ما شهر غریب فراموش شدیم. و بچه ها را تنهایی بزرگ کردیم. روز های تعطیل آرزو داشتیم یک ساعت فقط یک ساعت خانه مادری بود که میتونستیم بریم خونش... ولی نداشتیم 

حالا همان خانواده از ما کلی توقع دارن.  زیاد.  

به نظر من. مادرها به هر بچه ای بیشتر محبت کردند باید از همان بچه توقع داشته باشند.  

هر بچه ای که بیشتر نهار و شام خونه مادر  خورده.  مادر باید از اون بچه توقع داشته باشه. 

نمیدونم کدوم شهرن،امامانصف این درامدم نداریم ولی به این باوررسیدیم برکت وجود بچه یچی دیگس،چون تجربش ...

فدای تو بشم عزیزم اره بخدا بچه برکت زندگیه

من بچه دومم ناخواسته شد

ولی کلی زندگیمون تغییر کرد شرایط.شغلی همسرم ارتقا پیدا کرد ماشین خریدیم

حالا یه خونه بخریم همه چی حله

انشاءالله  گاهی خیلی قسمتها به پاقدم همین فرشته کوچولوهاست ماکه تجربش کردیم فراوون🤗 سلام ...

دقییییقا خدا به هرکسی هم که بچه نداره یه بچه سالم و صالح هدیه بده

آره خیلی سخته حالا خانواده های دوطرف  خواهر برادر ها نزدیک پدر و مادر بودن.  مثلا ...

الهی که خدا براتون بهترینا رو رقم بزنه

غریبی خیلی سخته خیلی من سنم کم بود که بچه دار شدم 19 سالم بود و بدون هیچ تجربه ای خیلی سخت بود که دو سال. بعدش بچه دووم رو ناخواسته باردار شدم

ولی بازم هم خدا باهام بود 

منم دلم میخاد خیلی اما شوهرم اخلاقش صفر😔😔😔

نه اونجوری سخت میشه برای خودت سخت میشه چون یکی باید همراهت باشه همه جوره درکت کنه 

بچه نداری الان?