2777
2789
عنوان

از فکر این که فردا چی بپزم خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 97 پست
وای این خوبه دستور پختشو لطف میکنی عزیزم؟

اول عدس رو یک‌ساعت خیس کن .پیاز ریز خورد کن یا رنده هر کدوم دوس داری خودت پیازت سرخ کن اگه رب گوجه داری یک یا دو قاشق بزن خوب تفت بده ربت که خوب سرخ شد آب عدس بریز دور و عدس رو بریز رو پیاز و رب و آب جوش اضافه کن ده دقیقه که جوشید زیرش کم کن بزار دو ساعت آروم جوش بخوره و جا بیفته و ده دقیقه اخر هم رشته سوپی رو اضافه کن 

من طعم طبیعی غذاها رو خیلی بیشتر میپسندم تا با ادویه طعم دار کنم عدسی هم طعم خودش عالیه نیاز به ادویه نداره 

چرا دارم میدن بهم نه که ندن ولی اول اخر به گوش پدربزرگم میرسه داستان میشه

خب پس برو داخل خونه پدر بزرگت یه چنتا چیز بردار بیار استفاده کن از کجا میخاد بفهمه دو قایمکی رفتی تو؟ مادر بزرگ چی اونم نداری؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خب چرا پدر بزرگت بهت پول نمیده وقتی وضع مالی خوبی داره 😐

داستانش طولانیه کل زمستون یخ زدم یه بخاری بهم نداد گفت پول برقت زیاد میشه

اونوقت اومد پیشم واسه نوش مک بوک انتخاب کنم چون خودش سردرنمی اورد انگار نه انگار منم نوه شم

منو قبول نداره چون راضی نبود بابام با مامانم ازدواج کنه بعدشم مامانمو مقصر فوت بابام میدونه چون مامانم پشت فرمون بوده

خانوادم وقتی بچه بودم فوت کردن عزیزم خونه پدربزرگمم

سویا تفت بده با پیاز و رب عدس پخته هم بزن خیلی خوش مزه میشه

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

من جات بودم رک میگفتم 

چنسالته؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

داستانش طولانیه کل زمستون یخ زدم یه بخاری بهم نداد گفت پول برقت زیاد میشه اونوقت اومد پیشم واسه نوش ...

ان شالله ی بخت خوب گیرت بباد خلاص شی از این وضع

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
خب پس برو داخل خونه پدر بزرگت یه چنتا چیز بردار بیار استفاده کن از کجا میخاد بفهمه دو قایمکی رفتی تو ...

در اتاق اونا قفله

نمیدونم دیدین از این خونه روستاییا یا نه اما خونه بزرگ و اتاق اتاقه. هرکی تو اتاق خودشه. اشپزخونه هم تو حیاطه. باغم از همسایه جدا نیست. یعنی خونه دیوار نداره ولی کسی نمیره تو باغ کس دیگه. هر کس میدونه زمین خودش تا کجاست

خلاصه کنم در اونا قفله 

اول عدس رو یک‌ساعت خیس کن .پیاز ریز خورد کن یا رنده هر کدوم دوس داری خودت پیازت سرخ کن اگه رب گوجه د ...

وای حتما خوشمزه میشه😍

ممنون عزیزم از شرمندگی مهمون درم اوردی خدا خیرت بده

داستانش طولانیه کل زمستون یخ زدم یه بخاری بهم نداد گفت پول برقت زیاد میشه اونوقت اومد پیشم واسه نوش ...

ببخشید  یعنی شما تو یک اتاق زندکی میکنید بعد  تو یک خونه که توش همه چی هم هست و اینا اشپزخونه هم دارید  همون حا با همون مواد اونجا برا مهمونت نمیتونی غذا درست کنی 

مثلا امروز شام مگه بااونا نخوردی 

مادربزرگ نداری؟

با این اوصاف حتما دوستت باید از اوضاعت باخبر باشه 

ببین اگر کمی پول داری ی بسته کتلت اسان بخر با یدونه تخم مرغ هم بزن بانون و گوجه بخورید

وای حتما خوشمزه میشه😍 ممنون عزیزم از شرمندگی مهمون درم اوردی خدا خیرت بده

فدات عزیزم .هیچوقت شرمنده نیستی و نمیشی ان شاءالله

بله خوشمزه میشه درسته ساده است ولی مقویه برا کم خونی هم خوبه 

بدون ادویه هم خوشم ه میشه فقط زردچوبه بزن ی ملاقه روغنم توش بریز ک مزه شو از این رو ب اون رو میکنه

زردچوبه هم ندارم عزیزوم

یکی از کاربرا یه دستور گفت خیلی خوب بود همونو میپزم انشاالله کیتونم خوب از اب درش بیارم

ممنون کمک کردی مهربون