2777
2789

خونه مادربزرگمم که تو روستاست اسنپ هم نمیاد اینجا البته تووشهرستان کلا اسنپ شبا کار نمیکنه فقط آژانس هست که تا حالا نصف شب آژانس نگرفتم ، من تو خونه مادربزرگم بزرگ شدم که اومدنی میام اینجا ، الان مادربزرگ و داداشم که ۱۸ سالشه خوابن، مامانمم تو این روستاست که مادرشوهرش الان فوت شده و فردا مراسم دارن ، شوهرمم یه شهر دیگه سرکاره ، ساک بیمارستان هم تو خونه کامل آماده نکردم ، باز دلپیچه و اسهال گرفتم دستشویی هم ته حیاطه بعد کلی پله که از ایوان تا حیاط هست ، معده ام درد میکنه و اسهال شدم باز ، هفته پیش کلی سرم اینا زدن بهم بابت این موضوع،  ۳۶ هفته ام امشب تموم شد از فردا وارد ۳۷ هفته میشم 

اگه اسهال و معده دردم بیشتر شد چیکار کنم حالت تهوع هم دارم که باید بالا بیارم تا آروم شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشتا بیدار کن بفرست دنبال مادرت

خب فعلا حالم خوبه میتونم تحمل کنم ، درد زایمان نیست معده و روده ام بهم ریخته ، دو بار تا حالا اینطوری شدم نمیخوام بهشون استرس بدم شوهرم فردا میرسه 

یعنی زایمان میکنم ؟

گل استرس نگیر 

اما این شرایطی تو داری اصلا صلاح نیست تنها باشی 

آدمیزاده دیگه این علامتها همه باعث کم آبی بدنه و در بارداری خوب نیست حداقل میری دکتر هم خیالت از سلامت نی نی راحت میشه هم خودت یه سرمی چیزی میرفتی راحت میشی 

وقتی پا به ماهی چرا رفتی روستا موندی

بخاطر مراسم ختم اومدم ولی خب تو خونه خودمم تنها بودم میگن اینجا باشی حواسمون بهت هست ولی خانواده ام ماشین ندارن که ببرنم دکتر ، البته آژانس میاد اینجا ، دور افتاده نیست با شهر ۵ دقیقه فاصله داره