2777
2789

دلم نمیاد رهاش کنم😔سه روزه کارم گریه س. تو دیوارو پیجای اینستا گذاشتم. خدا کنه یکی پیدا بشه که دوسش داشته باشن. وگرنه مجبورم تو طبیعت رهاش کنم😢

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری اگر مشهدی منم میتونم نگه دارم خیلیم علاقه دارم ب سگ گربه یک گربه ام الان دارم

متاسفانه کرجم😢

کدوم شهری اگر مشهدی منم میتونم نگه دارم خیلیم علاقه دارم ب سگ گربه یک گربه ام الان دارم

ببخشید شما گربتون چندسالشه؟ و غذا چی میدین بهش؟

من این گربه رو تو کوچه پیدا کردم اوردمش خونه .البته غیر مرغ جیگر گوشت چیز دیگع ای اصلا نمیخوره چندبار امتحان کردم ولی فقط همین چنتا چیز رو میخوره

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 
من این گربه رو تو کوچه پیدا کردم اوردمش خونه .البته غیر مرغ جیگر گوشت چیز دیگع ای اصلا نمیخوره چندبا ...

مرغ با استخون بهش میدی؟آبپز میکنی؟ گربه من حدودا ۴ماهشه گردن آبپز با استخون میدم بهش نمیدونم کارم درسته یانه😢

این گربه ای ک منم اوردم کوچیکه خیلیم بزرگ نیست اره ابپز حتما بده وگرنه انگل میگیره خام نده  اره منم گردن وبال مرغ بهش میدم اشکالی نداره

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 
این گربه ای ک منم اوردم کوچیکه خیلیم بزرگ نیست اره ابپز حتما بده وگرنه انگل میگیره خام نده  اره ...

گربه منم تقریبا اندازه ی گربه شماست. آخه بعضی جاها میگن استخون آسیب میزنه به اعضای داخلی بدنش منم ترسیدم.