2777
2789
عنوان

همش تو فکر طلاقم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو پیش روانشناس. ببین هدفت از ازدواج چیه؟ این که بچه‌دار بشی برات پررنگ‌تره و در اولویته یا این‌که همسر خوبی داشته باشی و بعد حالا بچه باشه یا نباشه (با درنظر داشتن علاقه‌ت به بچه‌ ها، نه این‌که کلا بچه دوست نداشته باشه یکی بگه خب برام فرقی نمیکنه مثلا). 

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
فقط با نقص نیست خیلی بیشتر از اینه

الان شما اونو بیان کردی

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

اينكه شما داريد اين زندگي رو تحمل مبكنيد و علاقه به همسرتون ندارين  فكر نمي كنم ايشون هم دوست داشتهدباشه غرورش و عزت نفسش له بشه

فكر ميكنم بهتره هم خودتون و راحت كنين هم ايشون رو

میشه یه نوزاد به فرزندی گرفت 

پارسال بهش گفتم حتی رفتم و یه بچه رو دیدم و خاستم بیارمش ولی اون گفت نه من فقط بچه خودمو میخوام

اما اصلا اهمیتی به درد کشیدنا نمیده و فقط میگه کاشت جنین 

ولی تو این راه دیگه بدنم نمیکشه بخدا 

اگه خدای نکرده خودت به جای شوهرت این مشکل رو داشتی چی میشد.  اگه شوهرت به خاطر این نقصت ترکت م ...

واقعا خودمو گذاشتم جاش خیلی هم گذاشتم ولی بخاطر نقص نیست احساساتم مشکل داره دیگه هیج علاقه ای تو خودم نمیبینم نمیدونم کی چجوری جرا اینجوری شدم ولی شدم

حیفه زندگیو بخاطر بچه متلاشی کنی

ولی اون فقط میگه بچه بچه بچه 

و من تو این راه اینقد که کبودیای شیکممو تو اینه دیدم از خودم بدم میاد بهش گفتم چندسال بیخیال شیم شاید درست شه ولی پیگه نه باید اینقد کاشت انجام بدیم تا بشه ولی منم ادمم پس احساسم بدنم چی