2777
2789
عنوان

همش تو فکر طلاقم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 133 پست
خیلی ها این طرز فکررو دارند حق داری میدونم

همه میان و مقصرم میکنن میگن اگه تو مشکل داشتی چی اگه تو بودی چی 

خوب ۵۰ درصد احتمال میدم میگفت میرم زن میگیرم

و ۵۰ درصد میگم احتمال داشت اخرش خسته بشه زندگی مزخرفی بشه چون از اون ادما نیست که بگه گور بابای بچه زندگی رو میچسبیم فکر ذهنش عقده اش شده بجه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه از پرورش گاه بیارید و بزرگ کنید... خیلی ها این کار رو کردن.... شما دیگه دختر خونه بابات نیستی ...

مطلقه بودن جرم نیست 

ولی وقتی به این زندگی یه طرفه نگاه میکنم 

طلاق و باهمه حرفاش حاضرم به جون بخرم

و درخصوص بجه اوردن نه خودش موافقه و نه خانوادش چون تا حدودی پیرو حرف خانوادشم هست اما خودش میگه بچه رو نمیتونه بذیره مال خودش نباشه

مگه بخاطر بچه عاشقش بودی؟

کاش ما اون زوجی بودیم که میگفتیم بچه نباشه اوکیه

ولی اون خودش از همه بیشتر بچه میخاد و مهم نیست تو این راه من چقد درد بکشم یا چقد اذیت بشم

خیلی درد بزرگیه که حتی هم نوع خودم درکم نکنه

مگه ازدواج فقط تولید مثل آدم قبل از اینکه ازدواج میکنه باید دنبال آرامش باشه  زن و مرد مایه آ ...

عزیزم اگه پیام های دیگه رو که دادم بخونی متوجه میشی فقط به این دلیل نیست

شاید مرد از نظر احساسی صدمه ببینه که نابارور هست

ولی زن هم جسمش هم روحش اسیب میبینه و تو این راه وقتی همش فکر بچه باشی هرماه هرماه زجر ازمایش امپول تخم کشی ووووو  تحمل کنی باور کن اگه از فولاد هم باشی کمرت خم میشه

اگرواقعامردخوبیه وتنهامشکلش همینی هست که گفتی اشتباه نکن یه درصدشرایط وجابه جاکن اونوقت ببین خودت دوست داشتی چنین برخوردی باهات بشه،اگرم که این حرفابامنطقت سازگاری نداره پس زودترجداشو،حداقل اون بنده خداهم به عشق واقعی برسه نه محبت ناشی ازترحم ودلسوزی

من کسیو قضاوت نمیکنم ولی همین که بخاطر یه نقص عشق و علاقتون رو از بین میبری تو کتم‌نمیره!

بخاطر یه نقص نیست

مشکل این نیست که اون نمیتونه طبیعی بچه دار شه

مشکل اینه که عقده شده براش که باید بچه دار شه و تو این راه اگه شیکمم پاره کنن قلبمم تو سینه ام در بیارن مهم نیست فقط و فقط بچه مخاد 

عزیزم به عنوان کسی که با همین مشکل دست و پنجه نرم میکنم میدونی موقع استفاده داروهای ناباروری آدم افسردگی میگیره یه کم به خودتون زمان بدین یه مشهد برین مطمئن باش دلت آروم میشه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان