2777
2789

پارچه دارم ابروبادی میخوام یه مدل خوشکل بدوزم ولی نمیدونم چه مدلی قشنگ و تو مُد هستش الان 

اگه عکسی دارین میشه بفرستین

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
همین دیروز میخواسم تاپیک بزنم لایکم کن اسی

تو مدلی نداری🙁

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کردم فقط یدونه پسندم بود ک زیادم جالب نیس

اصن تو گوگل مدل نیست

انستا نداری اونجا تنوعای زیادی گذاشتن 

متاسفانه من انستا ندارم

اصن تو گوگل مدل نیست انستا نداری اونجا تنوعای زیادی گذاشتن  متاسفانه من انستا ندارم

منم ندارم متاسفانه

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم❗✴