2777
2789
عنوان

این چ وضعشه؟

101 بازدید | 10 پست

عاقا دیشب عروسی بودیم بعد رو یکی کراش زدم😐

تا لحظه رفتن همش نگام می‌کرد اینقع ناز بود

الان من چکار کنم😐💔

نمیدونم دوباره میبینمش یا نههههههههه

تفففففففففففففف

رو هرکی کراش میزنی یا اهمیت نمیده یا دیگ نمیبینیش

جدی‌دِحس‌زندگی‌نی.

من رو یکی کراشم دفعه قبل دیدمش بی محلی کردم بهش تااااااا دلت بخواد یهو داشتم آستینامو درست میکردم تو حال خودم بودم حس کردم یکی زل زده بهم نگو اون بود راستشو بخوای ترسیدم😅 خیلی بد خیره شده بود😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو یکی کراشم دفعه قبل دیدمش بی محلی کردم بهش تااااااا دلت بخواد یهو داشتم آستینامو درست میکردم تو ...

ما داشتیم میرفتیم خونه دیگ رومو کردم اونور دیدم دستشو گذاشته زیر چونش داره نگا موکونه🥺💔😂

جدی‌دِحس‌زندگی‌نی.
ما داشتیم میرفتیم خونه دیگ رومو کردم اونور دیدم دستشو گذاشته زیر چونش داره نگا موکونه🥺💔😂

آففففرین دقیقا اینی هم که من گفتم دستاشو گذاشته بود زیر چونش آرنجشم رو میز داش نگاه میکرد😬😬😬😬😬😬 جالب شد

خب سعی کن بگردی پیداش کنی کی بوده آشنا کی بوده اسمش فلان بعد خودت نرو جلو سعی کن کاری کنی اون بیاد ج ...

اهرکی میپرسم نمیدونه😐

خودمونم ی جشن داریم نمیدونم بیان یا ن

جدی‌دِحس‌زندگی‌نی.
اهرکی میپرسم نمیدونه😐 خودمونم ی جشن داریم نمیدونم بیان یا ن

وقتی کسی نمیدونه کی بوده طرف پس چطوری دعوت کنن بیاد جشنتون احتمالا نمیاد ولی اگ اومد حتما یه حرکتی بزن نزار باز گمش کنی🙂😂 

وقتی کسی نمیدونه کی بوده طرف پس چطوری دعوت کنن بیاد جشنتون احتمالا نمیاد ولی اگ اومد حتما یه حرکتی ب ...

ن خو من نمی‌شناختم بقیه ک میشناسن

ا این ک گفتم پرسیدم ی چی دیه پرسیدم 

جدی‌دِحس‌زندگی‌نی.