2777
2789
عنوان

لطفاً بیاید بگید من چیکار کنم

666 بازدید | 25 پست

سلام .من به چند وقته ازدواج کردم الان تو دوران عقدیم راهمون دوره قرار کردیم بعد ازدواج هر دوهفته منو بیاره خونه مامان بابام ولی الان تو دوره عقد بعد چند وقت میخواد بیاد دنبالم نمیتونم مغازمو ببندم قرض دارم نمیشه بیام خودت پاشو بیا میترسم بعد ازدواج هم اینطوری کنه بگه نمیتونم ببرمت وام دارم و اینا یبارم دعوا راه انداخت باهام که تو منو درک نمیکنی بنظرتون چیکار کنم ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکش کن. زندگی سخت شده.

خداروشکر فکر کار. اگه علاف بود باید حرص بخوری

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

خب چه اشکال داره خودتون برید و بیاید نیاز نیست ایشون ببره و بیاره وقتی شغلشون آزاده درگیریشون بیشتره احتمال داره تعطیلی ها هم سرکار باشن و مسئولیت شما بیشتر هست پس از الان بهترین موقع است برای متکی بودن به خودتون 

خب عزیزم حق داره کاسبی و مغازه داری شوخی نیست که هر وقت بخوای ببندی، باید شما شرایط شغلی همسرت و درک کنی و با هم به یه تفاهمی برسید که زندگیتون بعد از ازدواج لطمه نخوره ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
درکش کن. زندگی سخت شده. خداروشکر فکر کار. اگه علاف بود باید حرص بخوری

منم حق دارم همیشه نمیشه حق رو به مردا داد ایندفعه خودم رفتم از اون طرفم خودم میام منم حق دارم شوهری که یه روزم برام وقت نداره به چه دردی میخوره 

خب چه اشکال داره خودتون برید و بیاید نیاز نیست ایشون ببره و بیاره وقتی شغلشون آزاده درگیریشون بیشتره ...

من می‌خوام متکی به خودم باشم اما دک و پزش زیاده هم ادعا غیرت داره هم زورش میاد