2777
2789
عنوان

به نظر شما خواهرم چه کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 114 پست
شرایطشو نمیدونی که پس قضاوت نکنید

شرايط چيز ديگه اي بوود توو تاپيك نوشته ميشد 

نه اينكه ميگه پسرمو بدم بابام ازدواج كنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش همون اول ك ديدم گفته ١٣ ازدواج كرده الانم دوباره دلش ميخواد ازدواج كنه ديگه حساب كار دستم اووم ...

ما کلا رسمه دختر زود شوهر میدن الکی قضاوت نکن

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
شرايط چيز ديگه اي بوود توو تاپيك نوشته ميشد  نه اينكه ميگه پسرمو بدم بابام ازدواج كنم

همه چیز که قرار نیست نوشته بشه

ایشونم گفتن پدرم بچرو قبول میکنه حتی اگه بدن بهش نه اینکه خواهرش گفته بچمو میدم به بابام خودم میرم شوهر میکنم

منم اگه بچم انقدر بی ادب بود مینداختمش پیش همون سگا بره با همون احمقا بزرگ شه

البته تقصیره خواهرتون هم هست که انقدر سادست و بچشو نمیتونسته طرف خودش بکشه

شرايط چيز ديگه اي بوود توو تاپيك نوشته ميشد  نه اينكه ميگه پسرمو بدم بابام ازدواج كنم

اون نمیگه پسرمو بدم به بابام نظر خود من بود خواهرم میان خواستگاریش میگه هرکی منو میخواد پسرمم بخواد

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
ما کلا رسمه دختر زود شوهر میدن الکی قضاوت نکن

كاري ب زود شوهر دادن ندارم اونو ديگه فهميدم رسمتونه

موضوع قسمت بعدشه ك بفكر اينه بچه رو بگيره بده يكي ديگه دوباره ازدواج كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همه چیز که قرار نیست نوشته بشه ایشونم گفتن پدرم بچرو قبول میکنه حتی اگه بدن بهش نه اینکه خواهرش گفت ...

عزیزم وقتی بچه شروع کرد به داد بیداد فوش دادن حرف زشت زدن به مادرش مادر هم همچین بچه ای رو نمیخواد

كاري ب زود شوهر دادن ندارم اونو ديگه فهميدم رسمتونه موضوع قسمت بعدشه ك بفكر اينه بچه رو بگيره بد ...

قشنگ بخونید

میگه خواهرم نگفته خودم پیشنهاد دادم چون خواهرم جوونه پدرم نگهش داره اگه پدرشوهرش نگه نمیداره پدرم حاضره نگه داره

نه اینکه خواهرش بخواد

همه چیز که قرار نیست نوشته بشه ایشونم گفتن پدرم بچرو قبول میکنه حتی اگه بدن بهش نه اینکه خواهرش گفت ...

"منم بچم انقدر بي ادب بود مينداختم پيش همون سگا!!!"

اين وضعيت حرف زدن شما كاااملا نشون داد سطح آگاهيتونو!

و منم با هر كسي دهن ب دهن نميشم متاسفانه ريپلاي بعديتون پاسخ داده نميشه!

اون نمیگه پسرمو بدم به بابام نظر خود من بود خواهرم میان خواستگاریش میگه هرکی منو میخواد پسرمم بخواد

!!

شما پست هاي اول يچيز ديگه گفته بودين

ك يه كاربر ديگم تكرار كرد 

عزیزم وقتی بچه شروع کرد به داد بیداد فوش دادن حرف زشت زدن به مادرش مادر هم همچین بچه ای رو نمیخواد

خواهرتون از کوچیکی باید میکشوندش طرف خودش بچرو ولی خانواده شوهرش از اون بی شعوران که حس میکنن نوشونم خودشون زاییدن

حالم بهم خورد،. خاک تو سرشون، احمقای بی شعور

من گفتم نظر بدین نه توهین خیلی بیشعورین بعضی از شما ها شمام مثل بقیه نظرتونو بگین 

خواهرتون از کوچیکی باید میکشوندش طرف خودش بچرو ولی خانواده شوهرش از اون بی شعوران که حس میکنن نوشونم ...

نه بچه باید تربیت بشه مثلا خواهرم میگفت این حرف نزن خانواده شوهرش خواهرمو دعوا میکردن که چرا تو اینجوری گفتی 

اون که مشخصه ولی جالبه خیلی ها هم همون تفکر رو دارن میبینی که تو تاپیک چی میگن  یعنی فقط بیچار ...

خواهشا شما تایپک های منو جواب نده

نه بچه باید تربیت بشه مثلا خواهرم میگفت این حرف نزن خانواده شوهرش خواهرمو دعوا میکردن که چرا تو اینج ...

دیگه اونم از کوچیکی خواهرمو دوس نداشت