2777
2789

یبار سر جلسه امتحان بودم همیشه دبیرامون خانوم بود

بعد سرگروه اومد اقا بود من خییییلی استرس داشتم این خیلی راهنمایی میکرد

بعد من فک کن هی با نگرانی میگفتم خانوم این چی میشه خانوم خانوم این درسته

مرد گنده رو زیر سوال بردم

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با آجیم دعوام شد کوچیکه

تو جمع که همه بودن

چون در بطری و نمیبست

داد زدم گفتم درش و میبندی یا درت و ببندم

اصلا نمیدونستم حرف بدیه

دیدم همه سرخ شدن

بابام گفت دخترم چی گفتی؟

دوباره با صدای بلد تکرار کردم

درش و میزاری یا درت و بزارم

چندساعت بعد از دوستم پرسیدم جملم مشکل داشت گفت خیلی بد بود حرفت

همه چیز از درون تو آغاز میشود

یبار سر جلسه امتحان بودم همیشه دبیرامون خانوم بودبعد سرگروه اومد اقا بود من خییییلی استرس داشتم این ...

دقیقا برای ما هم این اتفاق افتاد

بعد وسط سال معلم ریاضیمون و گفتیم عوض کنن معلم مرد آوردن

وسط کلاس بچها بهش مامان خاله و خانم میگفتن :)

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

سوتی خاصی ندارم

فقط یبار داشتم با مامانم صحبت میکردم یه حرفی رو گفتم بی ادبی نبود ولی خوبم نبودراجب دختردایی همسرم

همسرم فارسی بلد نیست

ولی حرف منو متوجه شد گفت این کلمه معنیش اینه داشتی چی میگفتی تو اینستا شنیدم معنیشو😁

منم گفتم راجب دوستای خودم بود

چند سال پیش رفته بودیم خواستگاری برای پسر برادرشوهر م توشه ستان همه رو زمین نشسته بودیم پنجره هم باز بود یه دفعه وسط خواستگاری یه سوسک بز رگ اومد تو اتاق همه شروع کردن جیغ ز دن ودنبال سوسک کردن یه وصعی بود من از خنده غش کرده بودم بعداز نیم ساعت یه بچه گربه از پنجره اومد تو همه پا به ف ار گذاشتن