2777
2789
عنوان

به نظر شما خواهرم چه کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 114 پست
اگه ادم خوب بود باهاش ازدواج کنه به خاطر بچه ش اگه هم نبود خودش بزرگش کنه تو و بقیه خانواده ت هم میت ...

اره واقعا اگه پدر شوهرش پسرشو بهش بده پدرم بزرگش میکنه خواهرم میره ازدواج میکنه ولی پدر شوهرش بچه رو نمیدن

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته برا خواهرت. نمیتونه بره دادگاه کارای قانونی‌ رو بکنه بچه رو بگیره ازدواجم کنه؟ آخه بچه چه ...

اره واقعا 😔😔

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
نه شاغل نیست بعد اینکه جاری هاش فک میکنن میخواد زن یکی از شوهرای اونا بشع

وااا😐

اگه کیس خوبی پیدا کنه که اجازه بده هر هفته پسرشو ببینه بد نیست

تو این جامعه ما مجرد موندن واسه زنی که شاغل نیست خیلی سخته

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 

زنداییم ۳۰ سالش بود که داییم تصادف کرد و فوت شد

یه دختر و یه پسر داشت

پسرش ۱۳ سالش بود دخترش ۵ سال

بعد فوت داییم خاستگار زیاد داشت ولی ازدواج نکرد پا بچه هاش موند سرکار رفت زندگی و خودشو بچه هاشو تامین میکرد 

درسشم ادامه داد الان مدیر مدرسه س

بچه هاشم الان بزرگ شدن و ازدواج کردن 

خلاصه که شیر زنیه برا خودش

حالا اگه ازدواج میکرد معلوم نبود سر بچه هاش چی میاد

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
اصلا قانون اجازه همچین کاری رو نمیده  به پدرشوهر

خواهرم میگه که کار به دادگاه کشیده نشه به حرمت شوهرش

اره بچه ای که بی پدر شده رو ول کنه بیاد دوباره شوهر کنه  بچه رو بندازین تو جوب بزرگ بشه

چی میگی شما مگه استارتر گفت بچه رو میخوان بندازن تو جوب؟؟؟ یا ولش کنن؟ 

ازدواج ربطی به بچه نداره میتونه باکسی ازدواج کنه که بچشو بخواد

خواهرت میتونه ازدواج کنه بستگی داره خودش چی دلش بخواد 

خودش میگه ازدواج کنم از یه طرفم پسرش نمیتونه جا بزاره

وااا😐 اگه کیس خوبی پیدا کنه که اجازه بده هر هفته پسرشو ببینه بد نیست تو این جامعه ما مجرد موندن و ...

هرهفته پسرش رو ببینه؟!

به نظرتون پسری که پدرش هم فوت شده یکبار در هفته مادرش رو ببینه نیازهای عاطفیش تامین میشه؟ دچار مشکل نمیشه؟

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
پدرشوهرش حق همچین کاری نداره قانونا  حضانت اون بچه تماما با مادرشه که ازدواج هم این رو سلب نمی ...

نه عزیزم متسفانه حضانت فرزند با پدر یا جد پدری اونه اگه دختر باشه برای ازدواج نیاز به اجازه پدر بزرگ داره اگه پدرش فوت کرده باشه

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

بله اگه مورد خوبی پیدا بشه خودشم بخواد 

چرا که نه 

خواهرتم حق داره دوباره ازدواج کنه 

به کسیم ربطی نداره پدرشوهرش نباید دخالت کنه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نه عزیزم متسفانه حضانت فرزند با پدر یا جد پدری اونه اگه دختر باشه برای ازدواج نیاز به اجازه پدر بزرگ ...

برای ازدواج بله اما اصلا نمیتونه بچه رو بگیره حتی اگه زن ادواج کنه

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
چی میگی شما مگه استارتر گفت بچه رو میخوان بندازن تو جوب؟؟؟ یا ولش کنن؟  ازدواج ربطی به بچه ندا ...

بله ولی  استارتر همچین چیزی نگفت 

گفت یا بچه رو ول کنه ازدواج کنه یا بمونه پیش بچه 

درست بخون ببین چی گفته 

میلیون ها آدم با وجود بچه ازدواج مجدد کردن این چیز عجیبی نیست ولی حرف اسی ی چیز دیگه بود