خواهرم ۱۲سال پیش با خواهر زاده شوهر عمم ازدواج کرد وقتی که ۱۳سالش بود الان یه پسر ۱۰ساله داره خودش ۲۵سالشه ۹دی شوهرش تصادف کرد فوت شد به نظر شما خواهرم پسرشو بزرگ کنه یا بیاد ازدواج مجدد کنه گفتم خواهرم خیلیییی جوونه همش ۲۵سالشه بعد اینکه نگین به تو چه به تو مربوط نیست چون خواهرمه دوس ندارم تصمیم غلط بگیره ببخشید طولانی شد 🌹🌹
تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب نظرم با یه ادم خوب ازدواج کنه بچشم بزرگ کنه. خیلی جوونه باید زندگی کنه. ولی با کسی ک بچشو بپزیزه و ...
نه مشکلش اینه که اگه بخواد ازدواج کنه پدر شوهرش بچشو میگیره ازش
تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
بستگی به خودش و اولویت زندگیش داره اگه شاغله میتونه زندگیشو بچرخونه و اولویتش پسرشه فعلا صبر کنه تا ...
نه شاغل نیست بعد اینکه جاری هاش فک میکنن میخواد زن یکی از شوهرای اونا بشع
نه مشکلش اینه که اگه بخواد ازدواج کنه پدر شوهرش بچشو میگیره ازش
خیلی سخته برا خواهرت. نمیتونه بره دادگاه کارای قانونی رو بکنه بچه رو بگیره ازدواجم کنه؟ آخه بچه چه گناهی کرده هم پدرشو از دست بده هم مادرش؟ از طرفیم خواهر نمیتونه همینجور بمونه