2777
2789
عنوان

قابل قبول در اول دبستان یعنی چند

147 بازدید | 15 پست

سلام خانما دخترم ریاضیش خیلی خوبه مفهوم متوجه میشه دست خط خوبی داره و جمله طولانی رو به راحتی مینویسه ولی معلم براش همه رو زده قابل قبول فکر کنم چون رفتم باهاش بحث کردم چرا بچمو زدی لج کرده...موندم واقعا چرا 😐😐اونم ارزشیابی مهر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا نمرات ۱۲ تا ۱۵ قابل قبول تعریف میشن

حتما به مدیر اطلاع بدید اصلا حق نداره الکی نمره کم کنه باید حتما دلیلی داشته باشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

۱۰ ۱۲.اگر که واقعا خوبه درسش خوب برو مدرسا بپرس چرا کم دادا

درسش خیلی خوبه حتی نشانه هارو جلوتر از بقیه بلده چون پیش دبستانی رفته پارسال، قراره مدرسشو عوض کنم از دختر من خوشش نمیاد

غیر قابل قبولنیاز به تلاش بیشترخوبقابل قبولعالیاین شکلیه فکر کنم

واااا نه

خیلی خوب

خوب

قابل قبول

نیاز به تلاش

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

امتحان هاشو که دیدم چهارتا بود همش خیلی خوب زده بود

پس حتما اعتراض کن.

بنده معلم پایه اول هستم.اولامهر و آبان اصلا ارزشیابی به اون شکل نداریم.دوما اختلاف سلیقه و دیدگاه بین اولیا و معلم همیشه هست دلیلی ندارد عقده شو سربچه خالی کنه.