2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و احتمال عفونت ادراری

4761 بازدید | 16 پست

بچه ها امروز با ادرار صبح بیبی چک لاوین رز مثبت شد بعد دو سه ساعت که الان باشه بیبی چک مدیکور مثبت شد

حالا سوال من اینه که ۲ ۳ روزیه که اواخر دفع ادرار ، چند قطره ی اخر با خارش دفع میشه . ممکنه عفونت داشته باشم و باعث مثبت شدن بیبی چک شده باشه؟

اصلا عفونت ادرار تاثیری روی مثبت شدن بیبی چک داره؟

هیچگونه علائم بارداری به جز خارش نوک سینه (چند ماهه دارم) هم ندارم.

(و اینم بگم که من دو سال قرص ضد بارداری مصرف میکردم که حدودا بهمن قطع کردم اولین سیکل بعد قطع قرصم ۲۳ روز بود ولی دومین سیکل حدودا ۶۰ روز طول کشید بیبی چک هام منفی میشد و دیگه نرفتم ازمایش ولی پریود شدم ۷ روز طول کشید ولی خیلی خفیف بود . امروز هم ۴۱ سیکل جدیدمه و با توجه به سیکل قبلی نمیدونم عقب انداختم یا نه یا چقدر عقب انداختم  هیچ مشکلی مثل تنبلی تخمدان کیست و کم کاری پرکاری تیرویید هم ندارم.)

فکر نکنم عفونت ربطی به مثبت شدن بی بی چک داشته باشه ولی باز برو آزمایش بده خیالت راحت بشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعد قطع مصرف قرصهای ضد بارداری امکان بهم ریختگی قاعدگی وجود داره

اما اگ عفونت ادرار داری علایمی مثل قطره قطره اومدن ادرار سوزش ادرار تکرر ادرار نتونستن دفع ادرار پس عفونت داری

اگ اقدام برای بارداری کردی حتماااااا درمان کن ک خدانکرده جون جنین و خودت بخطر میفته

عفونتها خطرناکترین مساله بارداری بحساب میان 

و مخصوصااااا توبارداری اصلا ادرار و مدفوعتو نگه ندار

برای چکاپ هم دکتر برو حتما

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ببین بعد قطع مصرف قرصهای ضد بارداری امکان بهم ریختگی قاعدگی وجود داره اما اگ عفونت ادرار داری علایم ...

هیچ کدوم از اینارو ندارم در طول دفع ادرار هیچ مشکلی ندارم فقط اواخر ادرار با حالت خارش دفع میشه 

و واقعا هم وقت نکردم برم دکتر

هیچ کدوم از اینارو ندارم در طول دفع ادرار هیچ مشکلی ندارم فقط اواخر ادرار با حالت خارش دفع میشه  ...

خارش مال قسمت واژنه یا خود دریچه ادراره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲