2777
2789
عنوان

اگه بیداری بیا خاهشا:)

434 بازدید | 58 پست

دخترم۸ماهشه به خیلی چیزا حساسیت داره،یسری میوه ها،یسری غذا ها،یسری ادویه ها و..

همرو رعایت کردم توی میوه ها به توت فرنگی آلرژی داره من نمیدونستم ممکنه به توت سفیدهم آلرژی نشون بده برای همین هم خودم کلی خوردم هم یدونه به خودش دادم از اونروز هربار که شیر میخوره کلی بالا میاره یعنی میشه گف همه ی حجم شیری که خورده رو برمیگردونه.الان۵روزه اگه حساسیتم بود خوب بود طی این پنج روز از بدنش خارج بشه چون دفع هم داشته هر روز. میشه کمکم کنید؟رفلاکسم داشت الان خداروشکر بهتر شده ولی تا یچی بخورم بهش نسازه یا ویروس بگیره اولین واکنشش تهوع و استفراغه امپرازولم میخوره اگه تجربه ای دارین کمکم کنید و اینکه نظرتون راجب حجامت آلرژی چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلا دوره ان شاا.. عزیزم ب دکتر مراجعه کنی خیلی بهتره 

یکی از همسایهامون بچش حساسیت داشت بردنش دکتر براش چنتا واکسن زدن فهمیدن ب ارد و نون اینا حساسیت داره  

تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 .                بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖  خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤   امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
عزیزم برو دکتر توت فرنگی و کیوی هم نباید بدی  اینا خیلی الرژی زا هستن

عزیزم انقد دکتر بردمش که دکترش هر سری میگه رفلاکسه و حساسیت انقد نیارش بیخودیم خودتو بچه رو اذیت نکن.خیلیا گفتن حجامت آلرژی اوکیش میکنه ولی دلم نمیاد با اینکه میدونم دردی نداره سایز تیغش خیلی ریزه مثل سوزن ولی بازم میگم اگه تاثیری نداشته باشه..شما اطلاعی نداری در مورد حجامتش؟

بلا دوره ان شاا.. عزیزم ب دکتر مراجعه کنی خیلی بهتره  یکی از همسایهامون بچش حساسیت داشت بردنش ...

واکسن چی؟والا بخدا خودمم از رژیمم خسته شدم یعنی اگه لیست رژیممو ببینی...حالا خودم میتونم تحمل میکنم بیشترین ناراحتیم از اینه که چندماهه دیگه خودش یسری چیزارو ببینه دلش بخاد سخته بهش ندم واقا سنگ دل میخاد اینکار

بردی دکتر چی داد؟

بهش سرم زد با یه امپول ضد حساسییت تا بادش خوابید یادمه توت فرنگیم خوردم قرمزی زد دیگه باید هرچیزیو از خیلییییی کم بدیم چیزای آلرژی زاهم ندیم دکتر گف الان تابستونه میوه ها هم رنگارنگه یه وقت بهش هر چیزیو ندی فک کنم بزرگتر شن خوب میشن کلا لعنت به آلرژی

دخترت عین من هم رفلاکس داره هم به توت فرنگی الرژی داره😄 به نظرم حتما ببرش دکتر،شاید دارویی چیزی بر ...

یعنی دکتر نیست ک من نبرده باشم میگن باید بدنش به مرور زمان مقاوم بشه.بهمن ویزیتش پیش دکتر حسین  علی مددی بود اونجا بچه هایی بودن که ۵.۶.۳ همه سنی بودن اونجا ک آلرژی و رفلاکس داشتن هنوز بعد دکترش ب من میگفت فقط دختر تو نیست خیلی از بچه ها درگیر آلرژین

بهش سرم زد با یه امپول ضد حساسییت تا بادش خوابید یادمه توت فرنگیم خوردم قرمزی زد دیگه باید هرچیزیو ا ...

من خیلی دوستدارم ببرمش حجامت آلرژی که جفتمون راحت بشیم فعلا دارم روش تحقیق میکنم

عزیزم یه تست قطره ای هست روی پوست تست میشه 

اونو برو انجام بده اول ببین به چیا حساسی 

بعد برا کنترلش دارو میده 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
واکسن چی؟والا بخدا خودمم از رژیمم خسته شدم یعنی اگه لیست رژیممو ببینی...حالا خودم میتونم تحمل میکنم ...

نمیدونم اجی فقط شنیدم چن جور واکسن براش زدن ک بفهمن ب چ موادی حساسیت داره ان شاا.. ک برطرف میشه

تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 .                بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖  خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤   امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
یعنی دکتر نیست ک من نبرده باشم میگن باید بدنش به مرور زمان مقاوم بشه.بهمن ویزیتش پیش دکتر حسین   ...

آره دیگه رو هرکس یه تاثیری میزاره،یه سریا خیلی شدیدن یه سریا کمترن،که به مرور زمان یا کمتر میشه یا کلا قطع میشه

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️