2777
2789
عنوان

دلم برای خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 61 پست
اکثرا تو ایران میگن عیب نداره بخاطر پسرمون سکوت میکنیم  اما هیچوقت نمیگن بخاطر دخترمون کمی بهت ...

من اینقدر حرص خوردم گریه کردم نا ندارم آبروم جلو شوهرم رفت،نمیدونی چقدر احساس بی کسی میکنم اگه بمیرم اینقدر گریه زاری میکنن اما وقتی زنده ایم بهمون اهمیت نمیدن

بازم خوبه پدر ومادر خودت نبودن من اگه پدرشوهرم اینکار میکردن حرص نمیخوردم اما از خانواده خودم انتظار ...

نه اتفاقا خونه بابام بالاشون خالیه ولی خودم هیچوقت قبول نمی گردیم بریم بشینیم اونجا.

مردم هزار حرف درمیارن میگن شوهرش بی عرضه اس دوماد سرخونه شده و ...

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چه قانونی تو اینجا هست که هر کار هم برا خانوادت نکنی بازم پسرا عزیزترن بازم اونا اولویت دارن ...

عزیزم من انتظار نداشتم خودشون گفتن حالا زنگ زدن گفتن نه ،دلم شکست ما که نمیخواستیم بریم اما دلم شکست انتظار از خانوادم نداشتم خانوادم خانواده

من اینقدر حرص خوردم گریه کردم نا ندارم آبروم جلو شوهرم رفت،نمیدونی چقدر احساس بی کسی میکنم اگه بمیرم ...

حرص نخور گریه هم نکن 

نریز تو خودت برو خونشون بگو دلمو شکستید آبرومو جلو شوهرم بردید من صدسال نمیومدم ولی این رفتار درست نبود انقد ب فکر پسرتون هستید امیدوارم زمان پیری هم دستتون رو بگیره 

سرسنگین باشن تا بفهمن 

با گریه هیچی حل نمیشه 

می بینی خونوادت اینن بیشتر بچسب ب زندگی خودت ب شوهرت 

مهم اینکه آدم از خونه و زندگی خودش ناامید نشه 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
ترسو نیست پسر واسش با ارزشتره  این حقیقت تلخیه که اکثر ما زن و دخترا باهاش رو در رو هستیم  ...

کاش مامان بابام هیچ وقت محتاج نه بچه هاشون نه عروس داماد بشن اما کاش بفهمن دختر مظلومه دل نازکن باید بیشتر هوای دل دختراشون باشن 

کاش مامان بابام هیچ وقت محتاج نه بچه هاشون نه عروس داماد بشن اما کاش بفهمن دختر مظلومه دل نازکن باید ...

من همیشه میگم پدر مادری که فرق میذارن باید محتاج بشن بدی ببینن تا بفهمن چیکار کردن 

دیگه ناراحت نباش حرفیه که زدن خودتو خالی کن و دیگه بهش فکر نکن

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
پس جز سکوت راه چاره ای نیست. رفت و آمد کم کن سیاست داشته باش براشون بفهمن دلخوری خواهرشونی باید برات ...

شوهرم میگه بهشون بگو تا بفهمن سکوت کنی بازم عین خیالشون نیست اما میترسم مامانم ناراحت بشه،نه من خانوادم یه دنیا ارزش داره اما رفت وآمدم خیلی کم میکنم چون دلم بدجور گرفت

منم تو همیچین شرایطی بودم  اولویت برادرم بود همیشه وقتی که احترام پدر مادرمو نگه نداشت و خودش ...

نه برادرام خوبن اما زن داداشم دوست نداره ما بریم چون بابام خیلی پسرمو دوست داره زن داداشم دوست نداره حرصش میاد میگه فقط بچه های منو دوست داشته باشید 

نه برادرام خوبن اما زن داداشم دوست نداره ما بریم چون بابام خیلی پسرمو دوست داره زن داداشم دوست نداره ...

برادرت خوب باشه نمیذاره زنش تعین تکلیف کنه و باعث بشه دل تو بشکنه

بی خیال بچسب ب زندگی خودت غصه خوردن بی فایدس 

نه اتفاقا خونه بابام بالاشون خالیه ولی خودم هیچوقت قبول نمی گردیم بریم بشینیم اونجا. مردم هزار حرف ...

منم شوهرم بخاطر همین حرفا میگفت نمیریم خداروشکر شوهرم جلو داداش بزرگم زنگ زد دنبال خونه میگشت،خودشونم میدونن که ما نمیرفتیم اما بازم بهمون گفتن، حتما میترسیدن یه وقت یه درصد احتمال نیایم

برادرت خوب باشه نمیذاره زنش تعین تکلیف کنه و باعث بشه دل تو بشکنه بی خیال بچسب ب زندگی خودت غصه خور ...

برادرم خیلی خوبه اما به حرف زن داداشمه،شوهرمم میگه چقدر به حرف زنش هست نمیگه خواهرمه گناه دارن غیرما کی رو دارن،نه دیگه به شوهرمم گفتم دیگه خودت بفکرما باش ببین من دیگه هیچکسو ندارم که هوامو داشته باشه