2777
2789
عنوان

دلم برای خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر برووو خیلیه خودمم همینقدر میرماا اما خیلیه

نه دیگه زن داداشم همینو میخواست که نریم دیگه هم نمیرم،یه روز با ذوق به زن داییم میگفت اینا زیاد نمیان خدایشم زیاد نمیرفتم حالا که پسرم تعطیل شده اشتباه کردم یکم زود زود رفتم،اما خدایش دختر خونه باباش نره پس کجاااااا بره

نه دیگه زن داداشم همینو میخواست که نریم دیگه هم نمیرم،یه روز با ذوق به زن داییم میگفت اینا زیاد نمیا ...

میدونم درکت میکنم من چی بگم مامانم بی هیچ دلیلی از خواب بیدارم کرد و گفت برو بیرون با دوتا بچه کوچیک و مریض تا روزی ک بمیرمم یادم نمیره برو گردش برو پارک برو بازار برو کلاس ورزش زبان باشگاه قران خیاطی 

دور و زمونه خونه بابا و خواهر و خاله داداش گذشته دیه

نمیدونم چه قانونی تو اینجا هست که هر کار هم برا خانوادت نکنی بازم پسرا عزیزترن بازم اونا اولویت دارن ...

آره واقعا

خانواده ها همیشه طرف پسرشونن همیشه.

اما دختر... ازدواج کرد و خوشبخت شد که هیچ.اگه ازدواجم نکرد باید تو خونه پدری بسوزه و بسازه🙂😑

شوهرم میگه بهشون بگو تا بفهمن سکوت کنی بازم عین خیالشون نیست اما میترسم مامانم ناراحت بشه،نه من خانو ...

اره عزیزم حق داره شوهرت از حقت دفاع کن بعد با مادرت صحبت کن بگو ازت ناراحت نشه

عجب راهکارهای بدجنسانه ای میدن نی نی سایتی ها😂😂

من مامانم اگه گردنمو هم تیغ بزنه باز قربون صدقع اش مبرم و نمیتونم بهش سر نزنم یا باهاش قهر باشم ...

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
عجب راهکارهای بدجنسانه ای میدن نی نی سایتی ها😂😂 من مامانم اگه گردنمو هم تیغ بزنه باز قربون صدق ...

منم امروز بهش زنگ زدم واحوالشو پرسیدم وچیزی درمورد اون موضوع نگفتم دلم نیومد مامانم ناراحت بشه اما هنوز ناراحتم دلم شکسته احساس بی پناهی میکنم احساس میکنم هیچکسو ندارم