2777
2789
عنوان

دلم برای خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 61 پست
اشتباه نکن ازحرف اونا باید برنجه نه شما .این حرفشون تا آخر عمر از طرف شوهرت چماق میشه روسرت شک نکن

اکثرا تو ایران میگن عیب نداره بخاطر پسرمون سکوت میکنیم 

اما هیچوقت نمیگن بخاطر دخترمون کمی بهتر رفتار کنیم که فردا پس فردا شوهر بهش سرکوفت نزنه 

من جای اسی حرصم گرفت والا 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

نمیدونم چه قانونی تو اینجا هست که هر کار هم برا خانوادت نکنی بازم پسرا عزیزترن بازم اونا اولویت دارند درکت میکنم گلم رنجیده باشی ولی خب اشکال نداره سعی کن راجعبش صحبت نکنی تا کم کم فراموش بشه برا دل همسرتم خودت بگو از قدیم‌گفتن دوری و دوستی بهتره ولی از من اینو به گوش بگیر از هیچکی توقع نداشته باش دستت رو پای خودت باشه اینجوری دیگه بعضی مسائل دلتو نمیشکنه و غصه دارت نمیکنه

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مامانم خیلی ترسوئه بخاطر اونا میگه حتی اگه ما میرفتیم هیچ وقت نمیزاشتم پسرم بره وبیاد یا مزاحمتی ...

ترسو نیست پسر واسش با ارزشتره 

این حقیقت تلخیه که اکثر ما زن و دخترا باهاش رو در رو هستیم 

حتما بگو نذار حرف تو دلت بمونه 

بگو انقد عروس واست مهمه ایشالا سر پیری هم دستتون رو بگیره و سمت من نیاید

سرسنگین باش

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
تو رنجیدی مهم نیست؟ اونا دلشون واست سوخت؟  بگو تا بدونن چقد دلتو شکوندن تا بفهمن ناراحتت کردن& ...

نه اصلا من براشون مهم نبودم فقط زنگ زدن که یه وقت به شوهرم نگم بره دنبال خونه بگرده ما اونجا نریم

نه اختیار خانواده ما دست داداش و زن داداشمه اونا تصمیم میگیرن

پس جز سکوت راه چاره ای نیست. رفت و آمد کم کن سیاست داشته باش براشون بفهمن دلخوری خواهرشونی باید برات ارزش قائل شن. ببخشید اما همسرت حق داره. گریه نکن چون دردی دوا نمیشه. فقط خودتو از بین میبری و سردرد میگیری.

اشتباه نکن ازحرف اونا باید برنجه نه شما .این حرفشون تا آخر عمر از طرف شوهرت چماق میشه روسرت شک نکن

همین الان شوهرم بیداره نمیدونی چقدر بهش برخورد میگه من اصلا انتظار نداشتم تو دخترشونی

نه اصلا من براشون مهم نبودم فقط زنگ زدن که یه وقت به شوهرم نگم بره دنبال خونه بگرده ما اونجا نریم

منم تو همیچین شرایطی بودم 

اولویت برادرم بود همیشه وقتی که احترام پدر مادرمو نگه نداشت و خودش و زنش هرچی از دهنشون دراومد بار پدر مادرم کردن تازه فهمیدن من بدردشون میخورم گفتن پشیمونن ولی واسم بی ارزشه 

حرف تو دل خودمم نذاشتم و بارها سرکوفت زدم که اینم از پسرتون 

دیگه هم محبتشون رو نمی خوام 

عزیزم ما تازه ازدواج کرده بودیم و همسرم بیکار بود و اصلا درامد نداشتیم   پدر شوهرم خودش ح ...

بازم خوبه پدر ومادر خودت نبودن من اگه پدرشوهرم اینکار میکردن حرص نمیخوردم اما از خانواده خودم انتظار نداشتم

آخر پیری پسر میگیرشون 😒

همچین پدر مادرهایی خیلی طلبکارن 

تو فامیل داریم طرف هرچی داشت داد پسر و عروس سرسال نکشید از خونه انداختنشون بیرون 

الان خونه داماد زندگی میکنن سر سفره داماد غذا میخورن اما با وقاحت تمام میگن پسر خوبه 

واقعا هرکی جای دختر و شوهرش بود میذاشتشون خونه سالمندان تا بپوسن