2777
2789
ن عقدیم 

ببینید اول صحبت کن باهاش مشاوره برید تو عقد دوران شناخته اگر میدونی اشتباه نکن این کارو با خودت و اون چون الان درستش نکنی یا تموم تا اخر عمرت حسرت همین پیامی که داری میخونی رو میخوری

ببینید اول صحبت کن باهاش مشاوره برید تو عقد دوران شناخته اگر میدونی اشتباه نکن این کارو با خودت و او ...

از خانوادم میترسم از رفتارای بعدش از اطرافیان از جو خونه ک مطمنم خیلیییییی بد میشه باهام

میشه لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم یه عمره منتظر خوشبختیم هستم دعا کنید منم دلم شاد بشه از این زندگی نجات پیدا کنم 💌💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانوادم میترسم از رفتارای بعدش از اطرافیان از جو خونه ک مطمنم خیلیییییی بد میشه باهام

الان شاید فکر کنی بد میشه ولی بدها پشیمون میشی حق زندگی داری همینطور طرف مقابلت اونم حق زندگی داره قراره کاری کنی تو زندگیت واسه خودت الانه شاید مشاوره با صحبت باهات یکم توجیحت کنه که تو داری اشتباه میکنی تو فقط از دید خودت داری میبینی زندگیتو تجربه هم نداشتی هممون نداشتیم ولی به فکر تموم عمرت باش

الان شاید فکر کنی بد میشه ولی بدها پشیمون میشی حق زندگی داری همینطور طرف مقابلت اونم حق زندگی داره ق ...

خانوادم میکشنم اسم طلاق بیارم کاش تو همون خونه از زجر مرده بودم ولی واس فرار ازدواج نمیکردم ایکاس

میشه لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم یه عمره منتظر خوشبختیم هستم دعا کنید منم دلم شاد بشه از این زندگی نجات پیدا کنم 💌💫
خانوادم میکشنم اسم طلاق بیارم کاش تو همون خونه از زجر مرده بودم ولی واس فرار ازدواج نمیکردم ایکاس

نصیحت منو یادت نره الان بمیری بهتر از اینه هرروز بمیری منم نمیگم جدا شو ولی حرف بزن کسی راضی به ناراحتی تو هم نیست شک نکن خانوادتم کمکت میکنن سعی کن مشورت بگیری با هرکدوم صمیمی تری شروع کن