[QUOTE=240099180]منم همینطورم😔 من از گناه خودکصی میترسم وگرنه تا الان صد بار مرده بودم[/QUOTEبزار گناه شه ادم وقتی به ته خط میرسه دیگ گناه هیجی جلو دارش نیست ک من به اینجاها رسیدم💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقد منی تو چقد دردمون یکیه🙂💔😔🖤 باعث بانیشو خدانگذره
نفرینشون نمیکنم چون دلم نمیاد ولی حلالشون نمیکنم اون دنیا باید تقاس همشو پس بدن باید برا این راهی و با چش بسته واردش شدم این زندگی ک افتاد گردنم با یه مرد گند اخلاق باید بابت همش جواب پس بدن
میشه لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم یه عمره منتظر خوشبختیم هستم دعا کنید منم دلم شاد بشه از این زندگی نجات پیدا کنم 💌💫
خدا تقاص بگیره نگیره نا زندگیمون به پاشون سوخت بهترین روزامون سوخت عزیز دلم اگه عقدی چرا طلاف ...
دلت خوشه من واس فرار از خانوادم ازدواج کردم . ب نظرت میزارن طلاق بگیرم .طلاق نگرفته هزارو یک حرف بارم میکردن بگیرم دیگه چی میشه من هیچ راهی ندارم هیچییی فقط میدونم . تموم روزای خوشم رفت .شور شوق ۱۸ سالگیم با افسردگی رفت نوجوونیم حروم شد . جوونیم داره میره . نمیدونم چرا حق من این همه زجره نمیدونم چرا تو سرنوشت من زندگی خوش نیست خوشبختی نیست . نمیدونم چرا باید انقد بدبخت باشم
میشه لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم یه عمره منتظر خوشبختیم هستم دعا کنید منم دلم شاد بشه از این زندگی نجات پیدا کنم 💌💫
دلت خوشه من واس فرار از خانوادم ازدواج کردم . ب نظرت میزارن طلاق بگیرم .طلاق نگرفته هزارو یک حرف بار ...
من و ما نمیدونیم تو زندگی شما یا بقیه چی گذشته فقط میدونم هرکاری که میدونی حالت خوب میشه کن بنظرم تو صحبتت رو با خانوادت کن اول بساز مشاوره و.. باهاش برو نشد نه خون اونو بگیر نه خودتو اگر بچه دارید کع دیگه نمیدونم