2777
2789

[QUOTE=240099180]منم همینطورم😔  من از گناه خودکصی میترسم وگرنه تا الان صد بار مرده بودم[/QUOTEبزار گناه شه ادم وقتی به ته خط میرسه دیگ گناه هیجی جلو دارش نیست ک من  به اینجاها رسیدم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک> شدم دوتا شخصیت اگر به یکی بگم باور نمیکنه چی به روز خودم اوردمو واقعا اینایی که میگم خودمم& ...

خدا به دلمون نگاه کنه فقط🖤🙂

ایشالا از مشکل رهایی پیدا کنی

منم از خانواده💔

چقد منی تو چقد دردمون یکیه🙂💔😔🖤 باعث بانیشو خدانگذره

نفرینشون نمیکنم چون دلم نمیاد ولی حلالشون نمیکنم اون دنیا باید تقاس همشو پس بدن باید برا این راهی و با چش بسته واردش شدم این زندگی ک افتاد گردنم با یه مرد گند اخلاق باید بابت همش جواب پس بدن

میشه لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم یه عمره منتظر خوشبختیم هستم دعا کنید منم دلم شاد بشه از این زندگی نجات پیدا کنم 💌💫
من ک> شدم دوتا شخصیت اگر به یکی بگم باور نمیکنه چی به روز خودم اوردمو واقعا اینایی که میگم خودمم& ...

من حتی ب اورژانس اجتماعی هم زنگ زدم ولی هرچی اصرار کرد ادرس بدم نتونسم . خودمم ک‌اجازه نداشتم بیرون برم از خونه😔

میشه لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم یه عمره منتظر خوشبختیم هستم دعا کنید منم دلم شاد بشه از این زندگی نجات پیدا کنم 💌💫
نفرینشون نمیکنم چون دلم نمیاد ولی حلالشون نمیکنم اون دنیا باید تقاس همشو پس بدن باید برا این راهی و ...

خدا تقاص بگیره نگیره نا زندگیمون به پاشون سوخت بهترین روزامون سوخت 

عزیز دلم اگه عقدی چرا طلاف نمیگیرس

خدا به دلمون نگاه کنه فقط🖤🙂 ایشالا از مشکل رهایی پیدا کنی منم از خانواده💔

من گیر دلمم و یکاری که به خدا سپردم زیاد هم وقت ندارم نهایت یک ماه بعدش همه چیز مشخص میشه منم تا همون موقعه صبرمیکنم بعدش دیگه نمیدونم چی میشه

خدا تقاص بگیره نگیره نا زندگیمون به پاشون سوخت بهترین روزامون سوخت  عزیز دلم اگه عقدی چرا طلاف ...

دلت خوشه من واس فرار از خانوادم ازدواج کردم . ب نظرت میزارن طلاق بگیرم .طلاق نگرفته هزارو یک حرف بارم میکردن بگیرم دیگه چی میشه من هیچ راهی ندارم هیچییی فقط میدونم . تموم روزای خوشم رفت .شور شوق ۱۸ سالگیم ‌ با افسردگی رفت ‌ نوجوونیم حروم شد . جوونیم ‌داره میره . نمیدونم چرا حق من این همه زجره نمیدونم چرا تو سرنوشت من زندگی خوش نیست خوشبختی نیست . نمیدونم چرا باید انقد بدبخت باشم

دلت خوشه من واس فرار از خانوادم ازدواج کردم . ب نظرت میزارن طلاق بگیرم .طلاق نگرفته هزارو یک حرف بار ...

من و ما نمیدونیم تو زندگی شما یا بقیه چی گذشته فقط میدونم هرکاری که میدونی حالت خوب میشه کن بنظرم تو صحبتت رو با خانوادت کن اول بساز مشاوره و.. باهاش برو نشد نه خون اونو بگیر نه خودتو اگر بچه دارید کع دیگه نمیدونم

من و ما نمیدونیم تو زندگی شما یا بقیه چی گذشته فقط میدونم هرکاری که میدونی حالت خوب میشه کن بنظرم تو ...

ن عقدیم