2777
2789
عنوان

پودر سوسک کش قوی؟

4335 بازدید | 22 پست

خانما‌ یه پودر سوسک کش خیلی قوی میشناسید؟

تاحالا مامانم بود سوسکارو با مگس کش میکشت

امشب رفت و من حتی نمیتونم یه سوسک کوچیک بکشم،از طرفیم چندشم میشه و میترسم

چن سال پیش خاهرم اتک گرفت خیلی قوی بود

ولی سال بعدش که گرفتیم همونو خیلی خوب نبود

فقط وفقط (کامن)

عالیه نسلشونا منقرض میکنه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه لحظه فک کردم اسم پودره راستش الان که ازین کوچیکترا یا متوسطا هستن ولی تا چن روز دیگه گنده ه ...

من خمیر امحا گرفتم ازون روز ببعد حتی ی مورچه هم خونم نیومده و سوسکای آلمانی هم از بین رفتن خیلیییی راضی‌ام

بدون بو و مسمومیته

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
اسپری کامن  اون برا بزرگا خوبه ولی اگه آلمانی باشه خونه به لجن کشیده میشه،باعث میشه تکثیر بشن

از اون کوچیکا هم هست گنده هم هست 

تازه اومدم این خونه پر از سوسکه 

نمیدونم یکسال چجوری باید تحمل کنم ،مستاجرم

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
از اون کوچیکا هم هست گنده هم هست  تازه اومدم این خونه پر از سوسکه  نمیدونم یکسال چجوری ب ...

ازون کوچیکا که شبا بیشتر میان بیرون؟

خمیر امحا بزن دور کابینت و جاهایی که زیاد سوسک داره،بعد دوازده روز تکرارش کن 

دیگه سوسک به چشم نمیبینی

گرونم نیست پمادی ۲۵هزار

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
ازون کوچیکا که شبا بیشتر میان بیرون؟ خمیر امحا بزن دور کابینت و جاهایی که زیاد سوسک داره،بعد دوازده ...

اره دقیقا شبا میان بیرون و تواشپزخونه هست. 

چطور دوازده روز تکرار کنم؟ یعنی همونجاهایی ک زدم پاک کنم دوباره بزنم یا جای جدید بزنم ؟

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️