2777
2789

عاشقش نیستما 😂😂 مقصر خودتونید ببینید تاپیک سایت زدم نیومدید باید جنجالی باشه 

فوش ندید 😂😂😂

از سایت وارلی بیبی خرید کردید راهنمایی کنید دوستان 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

نه خرید نکردم 

الان این کامنت من کمکی می‌کنه بهت ؟ نه 

ولی تیتر می‌زدی سوالت رو مستقیم میپرسیدی بعدا کسایی که در مورد این مسأله سرچ میکردن توی سایت و میخواستن در موردش اطلاعات به دست بیارن یا حرفی داشتن میومدن جوابتو میدادن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری همه دنبال سوژه و حاشیه ان

وای 😁 😁 😁 یکی اومد صلوات امیدوارم اطلاعات داشته باشی

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

نه خرید نکردم الان این کامنت من کمکی می‌کنه بهت ؟ نه ولی تیتر می‌زدی سوالت رو مستقیم میپرسیدی بعدا ک ...

وای یکی دیگه اومد😂😂😂

نه خرید نکردم الان این کامنت من کمکی می‌کنه بهت ؟ نه ولی تیتر می‌زدی سوالت رو مستقیم میپرسیدی بعدا ک ...

زدم برو ببین کسی نیومد

زدم برو ببین کسی نیومد

زدم برو ببین کسی نیومد

خب نمیدونن دیگه

به نظر خودت چقدر احتمال داره میون هزاران سایت ، اد کسی که از این سایت خرید کرده توی نی نی سایت عضو باشه آنلاین هم باشه؟ 

ذره بین رو بزن اسم سایتش رو بزن شاید کسی قبلاً تاپیک زده باشه در موردش 

یا توی گوگل سرچ کن تهش بزن نی نی سایت ببین تاپیکی میاد یا نه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

از سایت مادرشوهر ببیبی خرید کن

😂😂😂 چرا دنبال جنجالید 

خب نمیدونن دیگهبه نظر خودت چقدر احتمال داره میون هزاران سایت ، اد کسی که از این سایت خرید کرده توی ن ...

حرف درسته اتفاقا این کارو کردم دوتا کاربر بودن که دوسال پیش تاپیک زدند 

نه تو گولم زدی نامرد

چیکار کنم گلم توروخدا فرق دوتا تاپیک رو ببین هردورو الان زدم 😂😂😂