2777
2789

پیرمرد بیچاره دیروز دیدمش دور بود سلام نکردم بهش عذاب وجدان دارم میدونم اصلا دلیل نداره عذاب وجدان  داشته باشم ولی دلم براش میسوزه 

الان مامان بابام نمیدونم رفتن کجا رفتن خونشون رفتن مراسم نمیدونم با داداش کوچیکم رفتن و زنای همسایه هم رفتن با مامان بابام 

الان کجا میرن؟

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرن خونشون فک کنم. خدا رحمتش کنه

عه 

مرسی🖤

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کجا میرن مراسم دیگه خدا بیامرزتش

آخه همین الان فوت کرد همین الان براش مراسم نمیگیرن که

سرد خونه بشورنش بعد وایسن بچه هاش بیان میزارنش یخچال اونجا فرداش دفنش میکنن

واییی چه قدر حس بدی داره این لحظه 😭😭

تونستی براش نماز وحشت بخونهیچی میبرنش سردخونه تا کاراشو انجام بدن مراسم بگیرن و بعد تشییع و..

نماز وحشت برای چیه

آخه همین الان فوت کرد همین الان براش مراسم نمیگیرن که

وااا همسایه ها جمع میشن خونه مرحوم دیگه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وااا همسایه ها جمع میشن خونه مرحوم دیگه

عه 

من نمیدونستم آخه مرسی💖