2777
2789

کسی میدونه؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگ لازم نیست

توی تاپیک نینی یار حذف تاپیک لینک تاپیکت رو بذار

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نه باید لینک تاپیکتو  ببری بزاریش تو تاپیک حذف

تاپیکش کجاست؟میشه راهنماییم کنی

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
تگ لازم نیست توی تاپیک نینی یار حذف تاپیک لینک تاپیکت رو بذار

چجوری بزارم؟

اگر تگ کنیم مگه پاک میکنن؟🤔

نمیدونم بعضیا این کارو میکنن

چجوری بزارم؟

بالای هر تاپیکت یه ادرس هست درسته ؟

اونو کپی میکنی و به عنوان ی پست توی تاپیک نینی یار جاگذاریش میکنی

همون کُپی پیس

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بالای هر تاپیکت یه ادرس هست درسته ؟ اونو کپی میکنی و به عنوان ی پست توی تاپیک نینی یار جاگذاریش میک ...

خب تاپیک نی نی یارو چجوری پیدا کنم؟

تاپیکش کجاست؟میشه راهنماییم کنی

ببین توی جستجو بزن نی نی یار حذف تاپیک یا لینکشو بزار میدمت بعد میری  روی تاپیکات اونی که میخوایی حذف کنیو روشو میگیری گزینه کپی لینک رو انتخواب میکنی میزاری داخل تاپیک  بزار

بخند   
بالای هر تاپیکت یه ادرس هست درسته ؟ اونو کپی میکنی و به عنوان ی پست توی تاپیک نینی یار جاگذاریش میک ...

عزیزم منظورت از آدرس کدومه؟الان مثلا تو این تاپیک کدوم قسمت رو کپی کنم؟میشه دقیق تر بگی؟ممنونم

ببین توی جستجو بزن نی نی یار حذف تاپیک یا لینکشو بزار میدمت بعد میری  روی تاپیکات اونی که میخوا ...

ممنون عزیزم😘

ایناهاش لینک حذف تاپیک قوانینش رو هم بخون

قربونت❤