2777
2789

من رفتم دکتر اونجا گفتن ۸۰۰ دلار دکتر ۲۷ بیمارستان یه دختره کنارم بود دو هفته عمل کرده بود ازش دکتره به سکه تمام گرفته بود ولی کلینیک عمل شده بود کلینیک ۲۳ونیم داده بود 

بعد دیروز ۷۰۰ دلار ازم گرفت گفتن ۱۰۰ دلار تخفیف دکتره 😐امروز رفتم بیمارستان گفتن بیهوشی ۳۷ونیم باید بدی دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای حرصم میگیره جدیدا دارن همه با دلار قیمت میدن! مگه ما به دلار درمیاریم که باید به اینا دلار بدیم

دکتر بینی میگفت ۳ هزار دلار 

ساعت فروشا و مغازه ها و آنلاین شاپ های ادایی جدیدا همههههه به دلار قیمت میدن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ایرانم دکتره دلار گرفتههه الان یکی میگفت ۲۲ هزینه عملش شده بیمارستاننن بعد برا من چرا یه دفعه شد ۳۷ ...

وای چه دکتری آخه دلار 😥 خوب عزیزم شاید نوع عملش فرق داره شاید اون مثلا کارش کمتر بوده

وای حرصم میگیره جدیدا دارن همه با دلار قیمت میدن! مگه ما به دلار درمیاریم که باید به اینا دلار بدیمد ...

حالا اونا هیچی بخداا یادمه ۲۰ ام که رفتم‌مشاوره یه دختر گفت بیمارستان ۲۷ تومن ازم هزینه خواسته با همون دکتره عملش بود  تو مطب بعد الان یه دفعه ۱۰۰ دلار بهم‌پس دادن ذوق کردم کمتر شده هزینه نگوووو کشیدن رو بیمارستان از اونورر 

حالا اونا هیچی بخداا یادمه ۲۰ ام که رفتم‌مشاوره یه دختر گفت بیمارستان ۲۷ تومن ازم هزینه خواسته با هم ...

وقتی یه قانون و نظارت درست نیست همه چی همین طوری پدرسوخته بازی میشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وای چه دکتری آخه دلار 😥 خوب عزیزم شاید نوع عملش فرق داره شاید اون مثلا کارش کمتر بوده

بابا فکر نکنممم من بینی ام‌کوچیک تره اون بوده حس میکنه از اونور از بیمارستان پول میگیره دکتره 

بابا فکر نکنممم من بینی ام‌کوچیک تره اون بوده حس میکنه از اونور از بیمارستان پول میگیره دکتره

اره دیگه کسی که با دلار میگیره رحمش کجا بوده بعید نیست هرچی بخان میگیرن و قانونی ندارن