2777
2789

سلام. کسی از این مهارتا بلده ک با دیدن زن حامله بفهمه بچه دختر هست یا پسر؟ دختر بودن چه نشانه هایی داره؟ پسر بودن چه نشانه هایی؟ 

عزیزم من خودم سر دختر صورتم باد میکنه مثل کسی ک سرما خورده باشه چشمام جمع میشه بینیم باد میکنه پف میکنم همون ماه اول

ولی سر پسر صورتم تغییر نمیکنه 

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو ن

من مجردم ولی اگه حامله باشه کسی و خودشم خبر نداشته باشه من ازرو نفس کشیدن و حالتا چهره طرف میفهمم

ینی چنبار ب طرفام ک گفتم حامله اید گفتن ن

بعدن ک فهمیدن اومدن پرسیدن چجوری فهمیدییی

من  لواشک شوری.  چیزای ترش گوجه سبز با نمک. فقط حالمو خوب میکنه. صورتمم تعغیری اصلا نکرده.   شکمم تیز اومده جلو.  سینه هام نوکش تیره شده.   ازمایش های خونگی.  مثل جوش شیرین کف کرده. کلم قرمز  صورتی شد.   گفتن بچه دختره     پس فک کنم به علائم اینا نیست