2777
2789

چند روزه همش درگیر خرید مرید هستن و اصلا از حال روز من خبرندارن منم امشب گفتن بیا عقدی نرفتم جبران همه اون بی محلیاشون هرچند بی حوصلگی و ناراحتی تو زندگیمم نقش مهمی تو نرفتنم داره اصلا حوصله شلوغی و مهمونی جمع ندارم خواهرام همشون الان آرایشگاهن از ظهر تا الان چند بار زنگ زدن برام نوبت گرفته بودن گفتم کنسل کنن هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه ممکنه یعنی افسرده شده باشم؟! چند روزه همش میخابم پا میشم اصلا کار مفیدی انجام نمیدم حتی چیزی هم نمیتونم بخورم اما الان نمیدونم چمه بازم دلم گرفته بازم بغض کردم هرچی میخام بیخیال باشم نمیشه دارم روانی میشم 💔

دلیل این حالت چیه ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعیه سرش شلوغ باشه درگیر مراسم و خریدهاشه

واقعا نمیخوای بری عقدش !؟

آدم هر قدرم مردم گریز باشه دیگه عقد خواهرش و میره ها

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰