2777
2789

سوال سختیه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

ندیدن یک چیز ولی دیدن معجزه هاش،احساس کردنش در زندگی و پرستیدنش،منطقیه

ولی پرستیدن چیزی که حتی نمیتونه درک کنه کجا دستشویی کنه کجا نه،منطقی نیست..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما نمیبینم ولی حسش میکنیم😊

یه موفرفری جذابم😌عاشق رنگ بنفش💜  ملکه‌خودت‌باش💎                                اگه امضامو خوندی واسه قبولیم دعا کن امسال🙂❤️منم دعاتون میکنم:))

تو ذات انسانه که یه موجود ماورایی که نمیبینه رو خدای خودش بدونه 

و من به هرچیزی که معتقد نباشم به وجود اون معتقدم:)

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
ندیدن یک چیز ولی دیدن معجزه هاش و پرستیدنش،منطقیه ولی پرستیدن چیزی که حتی نمیتونه درک کنه کجا دستشو ...

میگه خب از کوجا معلوم که ما داریم درست فک میکنیم شاید معجزه ها واسه خدایه ما نیس شاید خدایه اصلی یکی دیگس که معجزه هارو میفرسته برامون و اینکه براورده کردن ارزوهامون به دست خدا چه ربطی به دستشویی داره شاید تا الان اون ارزو هایی براورده کرده که به اون ایمان اوردن دیگه وگرنه خرنیستن که بیخودو بیجهت یکیو خداشون بدونن

میگه خب از کوجا معلوم که ما داریم درست فک میکنیم شاید معجزه ها واسه خدایه ما نیس شاید خدایه اصلی یکی ...

چند سالشه؟

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
میگه خب از کوجا معلوم که ما داریم درست فک میکنیم شاید معجزه ها واسه خدایه ما نیس شاید خدایه اصلی یکی ...

پس قبول داره یه خدایی وجود داره 

خب حالا اون خدایی که وجود داره یه علایم حیاتی یه پیامبری یه کتابی چیزی از خودش فرستاده دیگ 

میتونه بره همه ادیان رو مطالعه کنه 

ادیانی الهی همه به خدا معتقدن و توحید تو همشون وجود داره 

اما این ادیان  مسخره مثل پرستیدن گاو و خورشید و اینجور چیزا اصلا با عقل جور در نمیاد خیلی مسخرست که تو چیزی رو بپرستیدی که خودش افریده ی کس دیگری هس عقل نداره و حیوانه یه روزی به دنیا اومده و یه روزی میمیره و تازه تو باید ازش نگهداری کنی و بهش غذا بدی نهایت کاری هم که برات بکنه شخم زدک و شیر دادنه😐! 

اینکه خیلی ها هم پیرو این ادیان هستن  یا از روی جهله یا به خاطر ایننکه دین پدرانشون بوده اونها هم پذیرفتند!

۱۵😁😐

خب پس نیازی نیست کودکانه براشون توضیح بدیم

ما حدیث داریم در همه چیز شک‌کنید جزء خدا..

پس من نمیتونم درباره وجود خدای خودمون بحث کنم

فقط میتونم کمک کنم گاو رو با عنوان خدا رد کنید..

چرا اونها چند خدا دارن؟خداهاشون میمیرن؟چطور ما خداهاشون رو میکشیم و میخوریم ؟یعنی این خدا ها قدرت دفاع از خودشون رو در برابر بندگانشون ندارن؟

اون خداها عقل ندارن که یهو میپرن جلوی ماشین؟این چه خداییه که آفریننده تمام جهان هستیه ولی عقل همچین چیزیو نداره؟

اگه مردم ازش کمک بخوان،کسی که حتی توان دفاع از خودشو نداره چطوری میتونه به بقیه کمک کنه؟

گاها یک سری ها براشون لباس یا طلا میبرن

روش استفاده ازش رو بلدن؟اصلا یه خدا که تمامی این معادن و زیبایی هارو آفریده،طلای بندش به چه دردش میخوره؟

خدا فقط اومده چند تا انسان آفریده و خودش بدون هیچ راهنمایی ولشون کرده؟به صورت گاو بین مردمش ظاهر شده؟

این چه خدایی هست که عقل بشر نمیپذیرش؟

ضمنا

در هند یه گروه خاصی برای گاو ارزش و احترام قائل ان.به اون معنی پرستشِ خدایی نیست..

دقت کنید تمام سوالاتی که گفتم رو به همین شکل سوالی بپرسید تا ذهنش درگیر چالش بشه

بعد ازش جواب سوالاتتون رو بخواید

خب پس نیازی نیست کودکانه براشون توضیح بدیم ما حدیث داریم در همه چیز شک‌کنید جزء خدا.. پس من نمی ...

چرا نباید برای خودمون وجود خدا اثبات بشه؟

به نظرم شک کردن در وجود خدا به معنی اینه که مثلا تو بگی خدایا اصن هستی؟ میبینی منو ؟ در واقع اعتماد بر قدرت خدا نداشته باشی و ... 

اینکه یه نوجوون بره دنبال اثبات خدا بره دنبال انتخاب دینش خیلی عالیه ! 

تو قرآن کلی در مورد کسایی که صرفا جهت اینکه دین اجدادشون فلان دین بوده اون رو پذیرفتند ایه هست 

هیچ وقت نباید چون مامان باباهامون گفتند خدا هست بگیم خب اوکی پس هست نتیجه ی خوبی نمیده 

چرا نباید برای خودمون وجود خدا اثبات بشه؟ به نظرم شک کردن در وجود خدا به معنی اینه که مثلا تو بگی خ ...

هر عقل سلیمی متوجه میشه وجود این همه زیبایی،انسان،بدن انسان و هر پدیده ای بی خالق نیست

مسئله ی شک در وجود خدارو هم عرض کردم..

شک در خدا فرق می‌کنه با شک در دین

شما میتونی به زمین و زمان شک کنی،ولی به وجود خدا نه

میتونی خدارو بشناسی ها،ولی لازمه قبلش مطمئن شدن به حضور و وجودشه

هر عقل سلیمی متوجه میشه وجود این همه زیبایی،انسان،بدن انسان و هر پدیده ای بی خالق نیست مسئله ی شک د ...

شما الان همین خط اول سعی کردید خدارو اثبات کنید 

توی پست قبل گفتید در مورد وجود خدا دلیل نمیتونم بیارم چون نباید شک کنیم 

🤔🤔🤔

شما الان همین خط اول سعی کردید خدارو اثبات کنید  توی پست قبل گفتید در مورد وجود خدا دلیل نمیتو ...

مغلطه گر ماهری هستید..

من گفتم وجود هیچ چیز بی خالق نیست

حالا یکی بنا بر عقل خودش میتونه بگه خالق تمام اینها گاوه،یکی می‌تونه بگه خالق تمام اینها خورشیده،یکی هم می‌تونه بگه خدایی که ما نمیبینیمش ولی اون مارو می‌بینه