2777
2789

چقد داستانت شبیه دوران عقد من بود

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک اومدی خود شیرینی کنی که رفتی بهش گفتی، اونم رید به خودشیرینیت 

دو بازم اومدی خود شیرینی کنی که گفتی به خودم فحش بده به خونوادم نه، اونم باز رید به خود شیرینیت

سه، اگه میخوای بازم خودشیرینی کن و به خونوادت چیزی نگو و تو سری خور باش تا اونم باز برینی به خودشیرینیات.

یک اومدی خود شیرینی کنی که رفتی بهش گفتی، اونم رید به خودشیرینیت  دو بازم اومدی خود شیرینی کنی ...

😭😭😭😭😭اخه به خانوادم بگم چیکار کنن .جز اینکه اعصابشون بهم میریزه

چی بگم... 

وقتی خودتون عقل ندارید. ما چی بگیم.

اولا مگه مجبور بودی تو این سن کم ازدواج کردی

مگه قحطی شوه ه میرفتی دانشگاه صد تا خاستگار خوب براتون می اومد.

حالا گندی هست مه زدی.. 

محکم تو روش وایسا اگر زر زیادی زد طلاق بگیر درست رو بخون... 

اه اعصاب برات نزاشتید. 

همین دیگه منه خر فک کردم میخواد درکم کنه .دقیقا وقتی که چند ساعت قبل امتحان به آرامش نیاز داشتم رید ...

نمی دونم چی بگم ولی دیگه تکرار نکن ،ان شاءالله اونم از خر شيطون میاد پایین،این مردا خودشون کلی کارهای پنهونی انجام می دن به ما زنا که می رسه می شن قدیس،زیاد بهش رو دادی و ترسیدی اونم دور برداشته،شاید تو روش وایستی و مقاومت کنی و نترسی ادب می شه،مگه همه دوستا بد می شن

چی بگم...  وقتی خودتون عقل ندارید. ما چی بگیم. اولا مگه مجبور بودی تو این سن کم ازدواج کردی ...

خب همین بی عقلی دیگه حالا قیافمم خوبه از لحاظ مالی هم خوبیم بخدا اونقد خاستگارای خوب داشتم انگار وقتی اینو گفتن زبونم بند اومد نتونستم هیچی بگم😭

😭الان چیکار کردی تو درست شد

من خداروشکر اره

ولی بستگی ب طرف تو داره

من خیلی باهاش حرف زدم بعضی جاها کوتاه اومدم بعضی جاها ن

نمیدونم چطور بگم بهت همه چی بستگی ب خودت داره ادم نیاز داره ب دوست ب رفیق قانعش کن از خودش شروع کن باید اینجور جاهابا سیاست رفتار کنی عزیزم باید کم کم بری جلو بعدشم خودتو اصلا کوچیک نکن الان قلقش دستت نیس من خودمم خیلی زجر کشیدم ت عقد ولی شوهرم واقعا دوسم داره میگم واقعا ینی تلاش کرد برای ادامه زندگیمون من یا سری خواسته هاشو انجام دادم اونم برای اینکه جبران کنه تلاش کرد و خواسته هامو براورده کرد ن خواسته مادی کلی دارم میگم خلاصه ک جفتتون باید براهم تلاش کنید و اینکه خودتو کوچیک نکن جلوش ارزش خودتو ببر بالا بفهمه با کی طرفه

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

یعنی چی نمیخوام خانوادم درگیر شن؟؟؟؟قطعا اینکه بدونن تو اذیت میشی بیشتر ناراحتشون میکنه...اولا که به هر شرطی قبل ازدواج اوکی ندید حالا فدا سرت این کارو کردی چرا باید از شوهرت بترسی؟؟؟اولین دم زنگ بزن با آرامش حرف بزن خیلی نرم...اگر فحش داد واکنش نشون نده خدافظی کن و صبر کن خودش پیام بده...دیگه بابت کاری که اشتباه نبوده معذرت خواهی نکن ...سر چیزی که حقته ولی جنگ و جدلم نکن...اگر میترسی کتکت بزنه به خانوادت بگو اگر نه که با آرامش برو خونت به رو خودتم نیار ولی با زمان این مشکلو حل کن...هرچند من میگم اینجور مردا لایق اسم همسری نیستن ولی چون میدونم قطعا جلوش واینمیستی جدا هم نمیشی حداقل شخصیتتو حفظ کن دختر خوب...نترس