2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیکار کنم الان 😭حالم بده .نمیخوامم به خانوادم بگم درگیرشون کنم

اتفاقا بگی بهتره حواسشو جم میکنه درست حرف بزنه بات تو هرزندگی مشکلاتی هس منم از اول خوش خرم نبودم ب خونوادم نمیگفتم بدتر شد ب بابلم گفتم حساب کار دستش اومد

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
یه سوال عزیزم فقط بهم نخندی چون نمی دونم راجعش😬 باید چیکار کرد ک دوقلو باردار شد؟ من خیلیییی دوس ...

ن گلم چ خندیدنی 

البته شنیدم مبگنقرص لتراکس و لتروزول 100درصد دوقلو میشه 

من ک ارثی بود تو فامیل 3تا دختر عمو هام همه 2قلو 

دختر خالم خالم ننه بزرگم 😂

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
همهشون پشتمن اگه بگم ولی نمیتونم 😰

چراا؟؟ ازت خواهش میکنم خودتو بدبخت نکن تو‌هنوز جوونی می تونی درس بخونی اگه به درس و رشته خاصی علاقه داری و دنبال علایقت بری نه همه اش بترسی. ازت خواهش می کنم نزار زندگیت نابود بشه. تلاش کن مطمئن باش بالاخره همه چی خوب میشه. پس به روان شناس بگو

ای جاااانم خوشبحالتون🥰🥰 راستی دیگه قصد نداری درستو ادامه بدی؟

ن دیگه خونه داری و کنار بچه هام 

اگه درسو بخام ادامه بدم نمیتونم خوب و کامل ب زندگیم برسم 

اگرم ب زندگی برسم درسم لطمه میبینه