2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ با درس مشکل داره ولش کن

درس خوندن ارزش دعوا و بحث نداره

فکر نکن درس بخونی برات فرشقرمز پهن کردن بگن بیا سرکار

باید قید همه چیو بزنی خودتو خسته کنی تا به کار پیدا کنی

اگ با درس مشکل داره ولش کن درس خوندن ارزش دعوا و بحث نداره فکر نکن درس بخونی برات فرشقرمز پهن کردن ...

نه بابا درس مشکلی نداره چون قراره فقط همین دوازدهمو بخونم دانشگاه نمیرم .سر اینکه به دوستم پیام دادم اینجوری میکنه .ولی من مجبور بودم 

ببین بذار یه چیزی بگم تقصیر خودته چرا اینقدر عاجزی اولا نباید شرطشو قبول میکرد دوما هر چیزیو ادم به شوهرش گزارش نمیده حودت میدونی که کار اشتباهی نکردی سوما گفتن داریم تا گفتن می تونستی خیلی محترمانه و قاطع بگی به خاطر درسام مجبورم کمک بگیرم اگه دوست نداری معلم بگیر نه اینکه با عجز و ناتوانی معذرت خواهی گزارش کنی این بد دهنیشم اگه الان حل نکنی که تازه عروسی باید تا ار عمرت تمل کنی به نظرم میاد خودت هندونه زیر بغلش میدی 

خب با دوستت به خاطر درس حرف زدی ،لازم نیست که همه چی رو بذاری کف دست شوهرت،این عذاب وجدان داره؟مردا ...

همین دیگه منه خر فک کردم میخواد درکم کنه .دقیقا وقتی که چند ساعت قبل امتحان به آرامش نیاز داشتم رید به اعصابم

قربونت برم گلم منظورم اینه برا منم خیلی سخت بود مسولیت زندگی و بچه و اینا ولی الان دیگه نزدیک دوساله ...

یه سوال عزیزم

فقط بهم نخندی چون نمی دونم راجعش😬

باید چیکار کرد ک دوقلو باردار شد؟

من خیلیییی دوست دارم دوقلوهارو😍😍😍