ziba8855 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 90 عنوان مشکل بارداری ژنتیکی وسقط 84 بازدید | 8 پست بارداری قبلیم گفتن بچم مشکل داره و مجبور ب سقط شدم باهمسرم دختر عمو پسر عمو هستیم زیر نظر دکترم هم هستم الان تو اقدامم خیلی میترسم اخه خیلی تو بارداری اولم شکسته شدم و غصه بچمو خوردم نمیدونم چکار کنم استرسم بریزه لطفا راهنماییم کنین 1401/03/16 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمین1373 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 1418 منم دوسال پیش سقط پوچ داشتم دوباره اقدام نکردم .انشالله از چند ماه دیگه اقدام کنم و.به این فکر کن که خدا یه چیزی رو ازت گرفته یه چیز بهتری بهت میده خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 29062 مشکل بچت ژنتیکی بود؟!امنیو سنتز دادی؟! خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11663 منم دوسال پیش سقط پوچ داشتم دوباره اقدام نکردم .انشالله از چند ماه دیگه اقدام کنم و.به این فکر کن که ... حتما دنبال علتش باش عزیزم بارداری پوچ دلیل داره پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
یاسمین1373 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 1418 حتما دنبال علتش باش عزیزم بارداری پوچ دلیل داره اتفاقا میگن بارداری پوچ دلیل مشخصی ندارند ممکنه از هر صدتا خانم برای یکی اتفاق بیفته خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
زهرا۱۹۸۶ عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 104 منم دوسال پیش سقط پوچ داشتم دوباره اقدام نکردم .انشالله از چند ماه دیگه اقدام کنم و.به این فکر کن که ... منم اولین بارداریم پوچ بود دکتر گفت دلیل خاصی نداره ولی من بازم یه سری ازمایش دادم انشاله بارداری موفقی داشته باشی کاربریم قدیمیه فقط چون تاپیک های اکانت قبلی رو دوست نداشتم اکانت جدید زدم🤗🤗🤗🤓🤓 ... تیکر یک سالگی دختر قشنگمه انشاله😚😚😙
زهرا۱۹۸۶ عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 104 استارتر عزیزم نگران نباش توکل کن بر خدا انشاله حاملگی سالم و راحتی پیش رو داشته باشی استرس طبیعیه سعی نکن انکارش کنی باهاش کنار بیا کاربریم قدیمیه فقط چون تاپیک های اکانت قبلی رو دوست نداشتم اکانت جدید زدم🤗🤗🤗🤓🤓 ... تیکر یک سالگی دختر قشنگمه انشاله😚😚😙
یاسمین1373 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 1418 منم اولین بارداریم پوچ بود دکتر گفت دلیل خاصی نداره ولی من بازم یه سری ازمایش دادم انشاله بارداری مو ... ممنونم خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
ziba8855 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 90 مشکل بچت ژنتیکی بود؟!امنیو سنتز دادی؟! نه فقط سونو چندبار بهم دادن ک مطمعن شدن بچم مشکل داره