2777
2789
چند بار رفتم دکتر پوست اصلا فایده ای نداشته

دکتر خوب برو این دکتری که من میگم اگه نزدیکی یه زنگ بهش بزن دکتر خوبیه.مشکلتو توضیح بده بهش اگه برات قانع کننده بود وقت بگیر بیا پیشش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

09052824500 شهرک وائین هستش زنگ بزنی خودش ادرسو میده بهت. والا عکس نگرفتم از قبل و بعدش ولی خیلی د ...

خداروشکر ک پوستت خوب شد من سر پوست و موم افسردگی گرفتم چن جلسه رفتی؟ 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
خداروشکر ک پوستت خوب شد من سر پوست و موم افسردگی گرفتم چن جلسه رفتی؟ 

دوتا مزوتراپی.دوتا پاکسازی یکی هم لیزر 

مزوتراپی برای جای فرورفتگیا رفتم پاکسازی هم که میدونی چیه البته مزو پوستمو خیلی روشن کرد و لکه هاشو کم کرد آخرم لیزر دیگه هرچی مونده بود برد

دوتا مزوتراپی.دوتا پاکسازی یکی هم لیزر  مزوتراپی برای جای فرورفتگیا رفتم پاکسازی هم که میدونی ...

وای وسوسم نکن 😐😂 چقد خوب میگی دلم میخاد الان پاشم بیام شهرتون

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
وای وسوسم نکن 😐😂 چقد خوب میگی دلم میخاد الان پاشم بیام شهرتون

باور کن میرزه بازم خودت میدونی. نه نیا اول رنگش بزن مشاوره هاش رایگانه ویزیت نمیگیره اصلا.باهاش صحبت کن بعد تصمیم بگیر یه زنگ بزن بعد تصمیم بگیر.

ادرس کجاس من طرفای اردبیلم.پارساباد

اینی که من میگم تهران هست شهریار.ولی اونجا هم دکتر خوب پیدا میشه ببین کدوم راه حلشون منطقی هستش راجبش تحقیق کن و برو پیشش برات انجام بده

اینی که من میگم تهران هست شهریار.ولی اونجا هم دکتر خوب پیدا میشه ببین کدوم راه حلشون منطقی هستش راجب ...

اینجا خرابه هست دکترا فبط تیغ میزنن.یه درمان درست حسابی هم نمیکنن

تهران آشنا ندارین؟ اگه دارین زنگ بزن بیا این دکتره

نه تهران هیچ آشنایی ندارم شوهرم ازاون شوهرا نیس بخاطر پوست بیاره تهران.سرطان بگیرم احتمالا بیاره