2777
2789

من هروقت تو موقعیتی قرار میگیرم یا کسی ازم سوال میپرسه نمیتونم جواب بدم بعد ده دقیقه یادم میاد چی بگم یا مثلا ی مشکلی پیش میاد بی تفاوتم بعد نیم ساعت دیگه ناراحت میشم کلا ی جوریم احساس میکنم مغزم کنده نمیدونم چرا اینجوری شدم هروقت ازم سوالی میکنن مات و مبهوت طرفو نگا میکنم بعد چن دقیقه یادم میاد چی بگم اینم بگم تو مجازی اینطوری نیستپ فقط تو واقعیت  کسی چیزی میدونه بگه تا بلکه بهترشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل خیلیاست، منم همینطورم دوست دارم حاضر جواب و رک باشم

خب ادم باید چیکارکمه بهترشه من پیدونم مشکل از بچگیمه کمبود شدید اعتماد بنفس دارم احساس میکنم هرجی بگم غلته یا طرف مسخرم میکنه

خب ادم باید چیکارکمه بهترشه من پیدونم مشکل از بچگیمه کمبود شدید اعتماد بنفس دارم احساس میکنم هرجی بگ ...

اینم هستما  . هم بخاطر مشکلاتم ک ذهنم درگیر بود هم از کودکی اعتمادبنفسم پایین بود 

خب ادم باید چیکارکمه بهترشه من پیدونم مشکل از بچگیمه کمبود شدید اعتماد بنفس دارم احساس میکنم هرجی بگ ...

بنظرم رو اعتماد بنفس خودت کار کن 

حتمااااا مشاوره برو 

از خرج و مخارج اصلی هم بزن اما جلسات مشاوره تو برو 

البته پیش یه مشاور دلسوز و خوب