2777
2789

مثلا به یک خانمی تجاوز میشه مقصر خانم هست 

به خانمی پیشنهاد داده میشه مقصر خانم هست 

مرد خیانت میکنه مقصر خانم هست 

کتک کاری میکنن مقصر خانم هست 

به قول معروف داستان قدیم کرم از خود درخته 

چند درصد از زبان آقایون شنیدین 

و چند درصد از زبان خانم ها

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفر درصد

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت

اکثر اوغات زن 

الانم که پیجای مگتاو رو قضیه تجاوز مانور میدن این که بعضی وقتا زنا الکی اتهام تجاوز میزنن به ما اخه مگه ما زنا مریضیم خدایی خب اره بوده تو تاریخ که برای منافع خودشون بعضی زنا اینکارو کرده باشن مثلا نمونش زلیخا یا  اون زنه که به سیاوش تهمت تجاوز میزنه 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

تربیت آقایون در ایران اشتباهه. به پسرا خیلییییی آزادی می دن و پروشون می کنن و چیزایی که باید به پسرا یاد نمی دن. ولی دخترا رو اونقدر محدود می کنن که وقتی یه ذره وارد جامعه می شه به مشکل می خوره و اذیت می شه. ولی دخترای ایرانی خیلی با محبت و خوشرو و با ادبن در کل.🤗

الان تاپیکی بود که قفل شد 

اقایی از یک قشر خاص اجتماع به خانمی پیشنهاد دادن فارغ از اینکه متاهل هست یا مجرد 

چند نفر از دوستان  صاحب تاپیک رو. مورد عنایت قرار دادن که تقصیر خودت بوده 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
تربیت آقایون در ایران اشتباهه. به پسرا خیلییییی آزادی می دن و پروشون می کنن و چیزایی که باید به پسرا ...

من میخوام بدونم چرا یک زن  همجنس خودش رو متهم میکنه وقتی که حتی با چشماش ندیده پوشش صاحب تاپیک رو رفتارش رو  چرا متهم شد به نخ دادن به اون اقا

الان تاپیکی بود که قفل شد  اقایی از یک قشر خاص اجتماع به خانمی پیشنهاد دادن فارغ از اینکه متاه ...

اینجا دیگه مثل زمان عضویت شما نیست..سطح تفکرات بسیار افت کرده.

شما عصاره ی آدمهای دورتون هستید....پس درست انتخابشون کنید  
منظور شما موضوع قربانی نکوهی هست من بطور کامل مخالفم

نمیدونم کدوم موضوع رو میگین 

هیچی این حرفا فقط از یه ذهن زن ستیز نشات میگیره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اینجا دیگه مثل زمان عضویت شما نیست..سطح تفکرات بسیار افت کرده.

باور کن هنوز شوکم 

چون شوهراشون تو اون قشر بودن و انسان های خوبی 

به زور میخواستن بگن تمام اون قشر خوب بودن و مقصر اون خانم هایی بودن که بهشون پیشنهاد شده 

چون اونا دلبری کردن